SJR · Publicerad 17 apr 2019

Visma gör verksamheter mer effektiva, genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Visma förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser inom både privat och offentlig sektor. 800 000 nordeuropeiska kunder använder idag Vismas produkter och tjänster. Koncernen har ca 8 500 anställda och hade 2017 en omsättning på 9 146 miljoner norska kronor.

Payment Process Officer
Triggas du av att hitta smarta, enkla och snabba lösningar för att effektivisera dataflöden? Drivs du av att hitta den där lösningen där du skriver ett litet pythonscript som hämtar in data som du sedan skapar en csv-fil av som skjuts in i nästa system. Du är med och skapar semiautomatiserade flöden som effektiviserar processerna under tiden den helautomatiserade lösningen utvecklas.

Tycker du att det är spännande att vara med och bygga en framgångsrik organisation inom effektiv datahantering? Drivs du av en ansvarsfull roll inom vilken du arbetar processorienterat, proaktivt och drivande?

Visma Collectors arbetar ständigt med att effektivisera och automatisera sina processer och hanteringa av väldigt stora volymer betalningar. Som Payment Process Officer blir en del i ditt ansvar att driva detta arbete framåt, i ditt vardagliga arbete så väl som i projekt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Payment Process Officer ansvarar du dels tillsammans med dina kollegor för hantering av betalningsflödet och dels verkar du som projektledare för att se över och effektivisera betalningsprocessen.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Hantering av ingående betalningsfiler från bank och samarbetspartners
  • Avstämningar och avvikelser
  • Avräkning och matchning
  • Kontaktyta mot kunder och kundtjänst
  • Utveckling av processer - att bygga en struktur som ökar tillförlitligheten, minskar det manuella arbetet och som ser till att betalnings- och ekonomisystem i än högre utsträckning samspelar
Lämplig bakgrund
Du är systemvetare eller motsvarande, gärna kombinerat med studier inom ekonomi. Du har sedan tidigare erfarenhet av liknande administrativa arbetsuppgifter och arbete med system, processer och databehandling. Du har gärna erfarenhet av att arbeta i projekt och det är meriterande med erfarenhet av effektivisering samt arbete med reskontror. Du har mycket goda kunskaper i Excel/Google Sheets och viss erfarenhet av att arbeta med enklare script för att göra dataöverföringar enklare och effektivare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du karaktäriseras av en positiv och förtroendeingivande framtoning i kombination med att du är strukturerad. Vidare har du god förmåga att leda, stödja och ifrågasätta samt att du är handlingskraftig och får saker att hända. Du är prestigelös och hjälper till där det behövs när det behövs.

Ansökan och information
I denna rekrytering samarbetar Visma Collectors med SJR. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du ansöker snarast, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 apr 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT, Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga