SJR · Publicerad 4 maj 2021

Är du en självgående redovisningsekonom som vill göra det löpande och ansvara för månadsbokslut i en mindre verksamhet? Är du tillgänglig relativt omgående och är redo för ett konsultuppdrag i ett trivsamt företag? Varmt välkommen att höra av dig!

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med allt det löpande i månaden såsom; kund- och leverantörsreskontra, avstämning av konton och lagersaldo, avräkning, betalningar samt göra månadsbokslut. I rollen ingår även att göra löner för ca 20 personer, främst tjänstemän. Arbetet ställer krav på att du är trygg i din redovisning och har några års erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter. Du kommer ansvara för en enhet/butik och rapporterar vidare till en ekonomichef.

Arbetsmiljön är familjär och du förväntas arbeta större delen av din tid på plats i kundens lokaler. För att ta sig till enheten krävs egen bil då arbetsplatsen ligger mellan Helsingborg och Landskrona.

Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag som på sikt och för rätt person kan bli en långsiktig anställning hos vår kund.

Din bakgrund
  • Cirka 5 års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom med självständiga bokslut
  • God kunskap inom Excel och meriterande med erfarenhet av Fenix och Medius
  • Flytande svenska i både tal och skrift
  • SJR välkomnar både underkonsulter och dig som vill bli anställd konsult till detta uppdrag
För att passa i rollen som konsult är du en person som är trygg och kompetent i din redovisning. Du har med fördel ansvarat för alla delar inom redovisningen och är van att ta ett stort ansvar i ditt arbete. Vidare är du givetvis en kommunikativ person som alltid levererar med kvalité och servicekänsla. Kreditupplysning kommer att göras på slutkandidat då rollen har fullt ekonomiskt ansvar.

Övrig information

Uppdragstyp:
Konsultuppdrag heltid, minst 6 månader


Ort:

Helsingborg
Start:

inom ca 1 månad
Lön:

Enligt överenskommelse

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Carin Forsén på 0704-715912. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-05-28.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.


Titel: Redovisningsekonom
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 maj 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga