Sandströms Center AB · Publicerad 12 okt 2020

Vår nuvarande platschef går vidare till nya utmaningar. Vi söker nu hans efterträdare som ska ta över ledarskapet för fullserviceanläggningen i Helsingborg. Team Helsingborg är ett härligt lag med vassa medarbetare som brinner för sina arbetsuppgifter.

Sandströms Center erbjuder en tjänst med stor frihet under ansvar där dina egna möjligheter att påverka den dagliga verksamheten samt utveckla och förverkliga idéer är stora. Vi värnar om våra medarbetare, arbetsmiljön och kompetensnivån för att på så sätt säkra vår fortsatta expansion och kunna erbjuda vår personal bästa möjliga villkor och utvecklingsmöjligheter. Som platschef kommer du att ha ett helhetsansvar för anläggningen gällande budget, tjänsteutbud, försäljning, planering, kvalitet, leveranssäkerhet och personal.

Du bör ha flerårig erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt god datavana. Erfarenhet med arbetsledande uppgifter inom tunga fordon eller från fordonsbranschen är klart meriterande för aktuell tjänst. Du har ett gediget kunnande och intresse för teknik, gärna med teknisk utbildning i grunden.

Som person är du strukturerad och prestigelös med förmågan att leda samt motivera medarbetare mot uppställda mål. Du är van att hålla flera bollar i luften samtidigt och se lösningar i stället för problem. Du är också kreativ och innovativ med en stark drivkraft att förbättras och vidareutvecklas som yrkesperson.

Tjänsten startar med en introduktionsperiod så att rätt förutsättningar kan byggas upp. Vi erbjuder marknadsmässig lön, övriga förmåner samt möjlighet till tjänstebil. Tjänsten tillsätts enligt gemensam överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 2020-12-15

Anställningsintervjuer sker löpande och kan leda till att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdatum.
Maila din ansökan med personlig presentation och CV samt ange referens PC_HELSINGBORG_2020 till
HR Kenneth Taavo e-post: kenneth@sandstroms.tm.se
För mer information runt tjänsten ta kontakt med Kenneth Taavo 070-619 40 65.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för tunga och lätta fordon inom yrkestrafiken i Sverige. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger förutsättningar till en ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens aktuella förutsättningar genom vår kompetens, flexibilitet och kvalité. Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns i Malmö, Helsingborg, Stockholm (Spånga, Västberga, Jordbro) samt Luleå. Företaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett starkt engagemang. Vi är cirka 100 anställda samt omsätter närmare 200 miljoner.
För mer information besök www.sandstromscenter.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga