Sjödin Fastigheter AB · Publicerad 10 aug

Sjödin Fastigheter AB är ett familjeföretag som inriktar sig på förvärv, förädling och förvaltning av främst bostads- men även kommersiella fastigheter. I fastighetsbeståndet som är ca 120 000 kvm finner ni attraktiva kommersiella fastigheter i centrala Helsingborg såväl som välskötta hyreshus i Landskrona, Billesholm, Hyllinge, Nyvång, Åsljunga, Skånes Fagerhult, Strömsnäsbruk, Traryd, Iggesund och Timrå, indelat i tre geografiska områdesavdelningar, Syd, Mellan och Norr. Dessutom ingår i koncernen verksamhet för nybyggnation av bostäder samt importverksamhet från främst Kina. I samarbete med FindersFee söker man nu en CFO med placering i Helsingborg.Arbetsuppgifter

Som CFO får du en nyckelroll i företaget och blir en viktig del av ledningsgruppen. Du kommer in i en spännande fas med stora möjligheter att påverka verksamheten. Din roll innebär att aktivt delta i förändringsarbetet och bidra till utveckling. Du ansvar för den övergripande ekonomiska strukturen med redovisning, budgetering, rapportering etc samt blir delaktig i strategiska frågeställningar såsom företagsförvärv etc. Du kommer att representera företaget i olika situationer samt hantera finansieringsfrågor mot banken.

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet av IFRS och som redan arbetat med fastighetsekonomi i minst 10 år. Du är förmodligen civilekonom, har god datorvana med god svenska och engelska.

Vi söker en drivande person med god struktur och pedagogik. Du är en konstruktiv problemlösare och trivs i den lilla organisationen där det blir naturligt att du är med och påverkar färdriktningen på verksamheten.

Kontaktperson

Tycker du att detta låter intressant? Sök då tjänsten genom att maila en ansökan och uppdaterat CV till maria@findersfee.se Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående.

Har du frågor kan du kontakta FindersFee, Chefsrekryteringskonsult Maria Boström, tel 040-301026 eller maria@findersfee.se

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
FindersFee hjälper företag att lyckas med sina rekryteringar på ett tids- och kostnadseffektivt sätt genom rekommendationsbaserad rekrytering.

FindersFee hjälper företag att lyckas med sina rekryteringar genom att addera ett rekommendationsbaserat kandidatnätverk för rekrytering och Executive Search av chefer och specialister. Vår kandidatbas bygger på att någon Finder lämnar personliga rekommendationer av en kandidat för nuvarande eller framtida rekryteringsbehov. För detta erhåller dessa Finders en FindersFee för en rekommendation som leder till lyckat resultat och slutförd rekrytering. Tillsammans skapar FindersFee och våra Finders ett snabbare tempo, effektivare processer och träffsäkrare urval i varje rekrytering. Varmt välkommen till oss på FindersFee som Finder, kandidat, samarbetspartner eller kund. Bra kontakter ska alltid löna sig!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomichef