Snapphane truck · Publicerad Idag 00:00

Arbetsbeskrivning

Som Mekaniker kommer du att arbeta med reparation, underhåll och service av truckar. I tjänsten ingår också en del kundkontakter, varför det är viktigt att kunna ge god service och ha ett respektfullt bemötande. Arbetet kräver att du har ett intresse för teknik och mekanik och har förmåga att se helheten och hitta lösningar av olika slag.

Arbetet är förlagt till dagtid.

Din profil

Du har ett tekniskt intresse och är lösningsorienterad i ditt sätt att vara. Vi tror att du har någon form av teknisk utbildning eller annan relevant utbildning och viss erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du kan också vara självlärd och ha ett genuint intresse för att "meka och skruva".
Tjänsten kräver att du är initiativrik och har ett stort engagemang. Som person har du ett bra ordningssinne, är ansvarsfull och serviceinriktad i ditt sätt att agera. Du behärskar svenska i både tal och skrift och vi ser att du har goda kunskaper i engelska språket samt allmänna IT-kunskaper.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår samarbetspartner i denna rekrytering, Montico HR Partner AB, Sandra Malm 044-30 09 03 eller Ulf Kullman 035-260 76 61.

Sista ansökningsdatum är den 9 oktober, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Snapphanetruck AB startade i Hässleholm 1996 och har sedan dess även etablerat verkstäder i Helsingborg och Alvesta. Vi har en serviceorganisation som täcker större delar av Götaland och säljer truckar över hela landet men även en del på export. Vi är idag ca 30 anställda medarbetare och omsätter ca 80 miljoner kronor.

Läs mer om oss på www.snapphanetruck.se

Nu söker vi en Mekaniker till Helsingborg.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdatum är den xx månad, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
9 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Mekanik
Rekryteringen hanteras av
Montico

Inga fler liknande jobb tillgängliga