Total Produce Nordic AB · Publicerad 30 jan 2020

Välkommen till Total Produce Nordic! Motiveras du av affärsfokus, högt tempo och vill jobba för en grönare värld? Är du en höjdare på kommunikation och har ett stort intresse för affärs- och systemlösningar? Då är det dig vi söker!

Vi är ett företag som består av professionella och engagerade medarbetare och vi hoppas att du vill bli en del av vårt team!

Om Total Produce Nordic

Total Produce Nordic är en nordisk grupp av företag som är marknadsledande inom segmentet färska frukter och grönsaker. Vi köper in, säljer och distribuerar frukt och grönsaker till detaljhandel, grossister och andra kunder och har ett förgrenat nätverk ut i hela världen. Kontoret i Helsingborg har ca 120 tjänstemän.

Läs mer på www.totalproducenordic.com

Din nya tjänst

Vi söker en engagerad Projektledare som skall tillhöra vårt projektkontor i Helsingborg! I rollen som Projektledare kommer ditt huvudsakliga ansvar vara för kravställning samt genomförande av projekt inom koncernen. Då i stort sett all förändringsverksamhet i vår koncern på något sätt påverkar våra system, krävs det att man har en förståelse för hur digitala lösningar påverkar och kan förbättra de processer som vi arbetar med. Du kommer arbeta med att implementera ett flertal olika typer av systemlösningar och har en betydande roll i arbetet med att besluta hur våra framtida lösningar kommer att se ut. Du kommer bland annat att arbeta med Microsoft Office 365 och M3, D365 samt arbeta projektbaserat med alltifrån CRM-system till lönesystem och beställningssystem. Som Projektledare har du ett kontinuerligt samarbete med olika parter och intressenter under projektets olika skeden. Du driver och levererar dina affärs- och systemlösningar till bolag inom Total Produce Nordic-koncernen och till Total Produce Nordics kunder och leverantörer. I arbetsuppgifterna ingår att:
  • Förstå tekniskt komplexa uppgifter och kommunicera detta på ett tydligt sätt
  • Driva och ansvara för hela implementeringskedjan av lösningen till din samarbetspartner
  • Driva dialogen med dina samarbetspartners för att säkerställa bästa möjliga utfall och kvalitet
  • Rapportera leverans och följa upp
Du rapporterar direkt till CIO. Som Projektledare kommer du ha ett nära samarbete med samarbetspartners på Total Produce Nordics kontor i södra Sverige och i Danmark. Du kommer ingå i ett team med engagerade och drivna kollegor som är måna om att dela med sig av sina kunskaper och stöttar varandra för att kunna leverera kvalitet.

Din bakgrund

Du har en eftergymnasial utbildning. Vi söker dig som är i början av din karriär och har 2-3 års arbetslivserfarenhet. För att lyckas i rollen förutsätter det att du är van vid att arbeta med affärssystem och/eller andra typer av system samt har god systemförståelse för interaktionen mellan system och användare. Om du har kunskap inom Microsoft Office 365 ser vi det som meriterande. Du har god dokumentationsvana och uttrycker dig väl i skrift. För att lyckas i rollen förutsätter det att du har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska. Då du kommer att samarbeta med Total Produce Nordics kontor i Danmark förutsätter det att du har god förståelse för danska. Du har körkort B och det är meriterande om du har tillgång till bil.

Då du kommer ansvara för att leda dina projekt ställer det krav på du är strukturerad, tydlig och noggrann. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya arbetsflöden och system. Som Projektledare hos oss bygger du förtroende för vår verksamhet genom att vara lyhörd gentemot dina samarbetspartners. Vi som jobbar på Total Produce Nordic har en passion för utveckling och välkomnar förändring och vi söker därför dig som inte rädd för att ifrågasätta och komma med egna idéer. Att vara en duktig kommunikatör är A och O då du kommer ha kontakt med ett flertal samarbetspartners såväl inom bolagskoncernen som externt - med leverantörer och kunder.

Vi erbjuder

Du blir del av en mycket god arbetsmiljö! Medarbetarna är det viktigaste vi har och de är dem som gör att vi lyckas. Vi tror på frihet under ansvar vilket gör att du har stor möjlighet att själv påverka. Det är viktigt att vi har kul på jobbet och vi arbetar i roliga projekt. Vi har högt i tak och ställer upp för varandra!

Tjänsten är en heltidsanställning och är placerad på Total Produce Nordics kontor i Helsingborg. Arbetstiderna sedvanliga kontorstider och vi erbjuder flextid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

Låter det intressant? Då är du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att ansöka. Observera att vi dessvärre inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Emilia Westberg på emilia.westberg@roirekrytering.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga