Tranpenad Bemanning · Publicerad 19 maj 2020

Om oss

Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt produktion. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping, Helsingborg och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

Om tjänsten

Vi söker nu en produktionstekniker till vår kund belägen i Kvidinge. Som produktionstekniker ansvarar du för rengöring, daglig tillsyn samt återställande utav uthyrda maskiner. Ditt dagliga arbete kommer att bestå utav att transportera in maskiner i verkstaden med hjälp utav en hjullastare för att sedan underhålla dessa innan de skall levereras vidare till nästa kund. Besök ute hos kund för att säkerställa leverans förekommer.

Din profil

För att trivas i rollen som produktionstekniker måste du älska att kavla upp ärmarna och arbeta fysiskt. Ett intresse och viss kunskap för el, svets och teknik måste finnas. Då ständig kontakt med kunder förekommer ställer uppdraget höga krav på din sociala förmåga samt att du eftersträvar hög service och är lösningsfokuserad.

Krav för tjänsten
  • Körkort
  • Truckkort
  • Behörighet för hjullastare
  • Svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet utav SAP är meriterande
Arbetstider och övriga villkor

Dagtid
Heltid
Marknadsmässig lön
Visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning
Omgående start med hänsyn till uppsägningstid

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Vid frågor om tjänsten vänligen maila "emil.stomberg@tranpenad.se"
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
19 juni 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk

Inga fler liknande jobb tillgängliga