Avloppsjouren · Publicerad 31 aug 2021

Är du en ansvarstagande, flexibel lagspelare med hög social kompetens? Då är detta jobbet för dig!

Avloppsjouren söker nu en ordermottagare till vårt huvudkontor i Rolsberga, Höör. Vi söker dig som trivs att arbeta i en snabbfotad vardag där det ställs krav att du är stresstålig, kommunikativ och riktigt vass på att ta hand om våra kunder.

Om tjänsten
Avloppsjouren arbetar i VA-branschen och är som leverantör en naturlig del av samhällskritisk infrastruktur. Vi har ett nära samarbete med våra kunder; industrier, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och villaägare i södra Sverige. Vår strävan är att alltid vara snabbt på plats, göra ett professionellt och seriöst arbete samt erbjuda god service. Jobbet som ordermottagare omfattar ordermottagning, administration, kommunikation med kunder och kommunikation med kollegor som ska utföra arbetet. Du ansvarar för att ta emot beställningar, återkoppla på kundförfrågningar och godkänna utförda körningar inför fakturering. Du skall också bidra till utvecklingen av våra rutiner och arbetsmodeller för bättre effektivitet och struktur.

I denna tjänsten ingår telefonjour i hemmet. Du delar detta med dina kollegor på kvällar och helger fram till 22:00.

Om dig
Vi söker dig med stark arbetsmoral som har förmåga att hantera en vardag med högt tempo där planeringen regelbundet styrs och förändras av yttre faktorer. Du måste vara stresstålig och kunna kommunicera med flera parter parallellt. Då tjänsten innebär många kontaktytor så är det viktigt att du har en god kommunikationsförmåga, både i tal och skrift, och har en utvecklad simultanförmåga att hantera flera parallella uppgifter samtidigt. Vi tror att du tidigare har jobbat med kundservice, ordermottagning eller liknande i en miljö med högt tempo.

Du känner intresse och vilja att lära dig om vår bransch när du kommer hit. Det är viktigt för att kunna hjälpa våra kunder till rätt tjänster för att lösa deras akuta problem men också kunna erbjuda tilläggstjänster på t.ex underhållsspolning för att undvika akuta situationer. En god känsla för människor, struktur och stresstålighet är avgörande för att trivas i denna roll.

En anställning hos oss innebär ett ständigt lärande och du utvecklas löpande genom samarbetet med dina kollegor. Sist men inte minst är det viktigt att du vill ha roligt på jobbet. Vi är ett glatt och skojfriskt gäng!

Ansökan
Du ansöker genom att trycka på "Sök tjänst." Sista ansökningsdag är 2021-09-30, dock tillämpar vi löpande urval så vänta inte för länge med att ansöka! Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

För frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare på ROI; Niklas Törngren.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Avloppsjouren är ett företag som levererar en helhetslösning inom avlopp och som tar totalansvar för hela arbetet och strävar alltid efter att vara snabbt på plats, göra ett professionellt och seriöst arbete samt erbjuda god service. Avloppsjouren är ett familjeföretag som grundades i Österlen och drivs än idag av samma familj och som ständigt växer sedan starten 2009 då Avloppsjouren började sin resa, med målet att bli störst i Skåne. Idag är vi över 30 anställda med en kund databas på 26.000 kunder med över 30.000 olika uppdrag. Nyckeln till att lyckas ligger i att vi alltid vill skapa ett trevligt bemötande med kunden och även erbjuda god personlig service genom att anpassa oss efter kunden och marknaden. Vi finns i hela Skåne och är tillgänglig för kunden varje timme på dygnet, varje dag, varje månad, hela året. Avloppsjouren är för alla, våra vanligaste kunder är privatpersoner men vi arbetar även med företag och bostadsrättsförmedlingar. Därför utför vi allt från sommarstugor till stora fastighetskomplex. Vi har AA kreditvärdighet.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Höör
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst

Inga fler liknande jobb tillgängliga