Rubino Rekrytering Aktiebolag · Publicerad 22 sept

Säljare / Försäljare / Taxi / Förare / Koordinator / Projektledare /

Till TaxiKurirs huvudkontor i Kungens Kurva söker vi nu till en ny tjänst en Säljare / ProjektledareSom Säljare / Projektledare på Taxi Kurir så kommer du att få stort inflytande med att bygga upp och utveckla tjänsten som innebär i första hand att rekrytera, stötta och erbjuda bl. a förare att bli egna företagare / åkare inom TaxiKurir. Du blir ansvarig att förmedla idén till beslut och sedan följa, stötta, utbilda och supporta den blivande åkaren hela processen med att förverkliga sin dröm till verklighet genom att bli egen företagare inom Taxi Kurir. Det du erbjuder är ett gediget koncept som innehåller de bästa tekniska lösningarna inom taxinäringen, finansiering och en högklassig utbildning via Cabonline Academy som en trygghet för våra nya åkare. Du rapporterar till vår Avdelningschef. Läs mer om våra duktiga företagare på: http://taxistories.se/tfl/

För att lyckas i rollen som Säljare / Projektledare hos oss måste du ha arbetat med uppsökande försäljning i någon form tidigare. Har du även arbetat med att sälja tjänster är det meriterande för här skall du sälja en idé och koncept som idag sysselsätter 1000tals personer. Det är även meriterande om du kört eller jobbat med taxi under din studietid för att ha en bättre förståelse för branschen. För att passa på Taxi Kurir så måste du gå in i rollen med 100% engagemang. Du måste kunna skapa förtroende och vara stödjande och inte släppa taget i rollen. Du är en entusiasmerande, driven och flexibel person med en ödmjuk och positiv attityd. Vidare är du självgående och van med att arbeta med ett flertal projekt parallellt utan att tappa fokus. Du kan svenska flytande och har gymnasiekompetens samt körkort.

Du kommer att få arbeta med ett av branschens starkaste koncept och vara en nyckelperson i att utveckla tjänsten och din egen roll i företaget. Taxi Kurir är en dynamisk arbetsplats där ditt engagemang och eget driv är avgörande för din framgång. Fast lön. (bonus kommer eventuellt implementeras under 2017) Företaget betalar tjänstepension, samt gruppliv-, sjuk- och arbetsskadeförsäkringar enligt kollektivavtalet mellan BA och Unionen. 2000 kr per år utgår i friskvårdsbidrag.

Denna rekrytering hanteras av Rubino Rekrytering, för eventuella frågor är du välkommen att kontakta Sara Jarju på 0703-54 80 80 eller Harry Rubino på 0733-763930.

Ansöker gör du omgående via vår hemsida http://www.rubino.se/

lkommen med din ansökan!

TaxiKurir är Skandinaviens ledande taxiorganisation med verksamhet på över 50 orter.Koncernen omfattas av ca 4800 fordon samt 6000 medarbetare. På kontoret som är beläget i Kungens Kurva kommer du arbeta på Cabonline Service Center med att hjälpa och serva ca 500 åkare och ca 2800 förare. Målet är att skapa det vassaste taxibolaget i Sverige. Läs mer på: www.taxikurir.se
+ Läs mer om jobbet