Holmen AB · Publicerad 21 sept

Iggesunds Bruk är en del av skogsindustrikoncernen Holmen och nämns som ett föredöme när det gäller att arbeta mot klimatförändringar. Vi har världsledande kartongprodukter som tillverkas vid Iggesunds Bruk, Sverige, och i Workington, England. Men omvärldens förändras, kunderna ser annorlunda ut och kommer att se ännu mer annorlunda ut.
Då en av våra medarbetare går vidare till nya utmaningar söker vi nu
Sektionschef till Process och produktkvalité Cellulosa. Välkommen med din ansökan om du vill vara med och skapa framtiden tillsammans med oss.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Detta är ett unikt tillfälle för dig som vill jobba i ett internationellt företag med utvecklande, utmanande och varierande arbetsuppgifter i en roll där du kommer att göra skillnad, samt ser fördelar med att verka och bo på en mindre ort i
Hälsingland.

Har du erfarenhet från pappers- och massaindustrin?
Kan du hantera komplexa frågeställningar? Har du jobbat ingenjörsmässigt med kvalitets- och laboratoriefrågor? Tidigare chefserfarenhet? Är du tydlig och strukturerad med en vilja att jobba långsiktigt och strategiskt? Duktig att hantera människor?

Om det mesta ovan stämmer in på just dig, ja, då finns det ingen gräns för dina utvecklingsmöjligheter inom Iggesund och som
Chef för sektionen Process & Produktkvalitet.

Sektionen innefattar grupperna:

Process- och Kvalitetsingenjörer med uppdrag att eliminera produktions- och kvalitetsproblem. Håller i utredningar som sträcker sig över en längre tid och kräver samordning av resurser, vara ett stöd i kvalitetsutredningar, leda och delta i utvecklingsprojekt och förbättringsarbete.

Produktionsplanering är den viktigaste informationskanalen in i produktionsapparaten med avseende på våra kunders behov, krav och upplevd produktkvalitet. Administrerar avsalumassaförsäljning samt bevakar och planerar lager av massa och processkemikalier samt förbrukningsmaterial.

Cellulosa- och miljölaboratoriet med ansvar för mätinstrument och en systematisk kvalitets- och miljöövervakning både på kort samt lång sikt.

Som Sektionschef Process & Produktkvalité Cellulosa har du ett övergripande ansvar för personal-, teknik- och funktionsansvar inom ditt avsnitt.

Sektionen består av totalt 13 personer. För cellulosa- och miljölaboratoriet finns gruppchef medan process- och kvalitetsingenjörerna och produktionsplanerarna, är direkt underställda sektionschef. Som
Sektionschef rapporterar du till avdelningschef Produktion Cellulosa och ingår i avdelningens ledningsgrupp.

Du arbetar för en trygg och säker arbetsmiljö, bästa kvalité, hög tillgänglighet, högt anläggningsutnyttjande och effektiva flöden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att skapa förutsättningar för din verksamhet i form av resurser, strukturer och tydlighet för att driva och utveckla sektionen i enlighet med satta mål, samt att effektivt kunna hantera förändrade förutsättningar och nya utmaningar. I rollen ingår även målstyrningsarbete, budgetuppföljning, att leda kvalitets-, process- och teknikutveckling, utveckla arbetsformer och arbetsmetoder samt kompetenssäkring och kompetensutveckling.

Du som söker jobbet har högskoleutbildning med relevant inriktning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i engelska, både i tal och i skrift. Erfarenhet från arbetsledande position inom liknande ansvarsområde är meriterande men inte något krav. Avgörande vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är heltid, dagtid.

Bifoga CV och ett personligt brev till din ansökan, där du berättar om dig själv och varför du är intresserad av den här tjänsten.

Intervjuer kan komma att genomföras löpande under ansökningstiden.

Du söker tjänsten via www.holmen.com
+ Läs mer om jobbet

Inga fler jobb från Holmen AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga