Aritco group ab · Publicerad 7 okt 2021

Rollen
Aritco erbjuder
en roll på ett spännande företag i en trivsam arbetsmiljö med trevliga och kompetenta kollegor i en hjälpsam och prestigelös atmosfär.
En roll i ett team med bra stämning på en arbetsplats som värdesätter work-life-balance.

Rollen som Global HR-chef innebär att du är ytterst ansvarig för det strategiska HR- arbetet inom koncernen. Du kommer att ha medarbetare världen över som hjälper och stöttar dig i resan framåt. Ditt fokus kommer primärt att ligga på Sverige och hur Aritco ska bli Sveriges bästa arbetsplats.

Detta är en mycket spännande och viktig roll som både kräver strategisk höjd och operativ skicklighet. Aritco är nu inne i en spännande fas och ska ta nästa kliv in i framtiden där HR kommer att spela en viktig roll.

Du som Global HR-chef kommer arbeta med att skapa en HR funktion som går i linje med företagets mål för framtiden. Du kommer att arbeta utifrån ett givet HR år och driva strategier och implementera strukturer och processer för framtiden inom alla HR-relaterade områden.

Rollen innebär en blandning mellan strategiskt och operativt arbete där HUR:et ligger i fokus.
HR jobbar idag integrerat med övriga organisationen och bidrar därmed till att effektivisera arbetet i verksamhet och långsiktiga mål nås.

Med ett proaktivt och affärsnära arbetssätt, ansvarar du som Global HR-chef för att utveckla våra medarbetare och deras upplevelse av oss som arbetsgivare.

Rollen ingår i ledningsgruppen och förväntas aktivt bistå, coacha och utmana övriga ledare på Aritco.

Arbetsuppgifter och ansvar:
  • Övergripande ansvar för HR-funktionen
  • Ansvar för att driva strategiskt HR arbete
  • Förändringsledning inom HR
  • Stötta ledare inom företaget
  • Medlem i företagets ledningsgrupp
  • Driva och utforma olika HR-projekt som tex kultur
  • Vara behjälplig kring arbetsrättsfrågor
Om dig
Vi söker dig med gedigen och flerårig erfarenhet från liknande roll inom HR. Du behöver också erfarenhet av strategiskt HR- arbete. Vi tror att du har en akademisk examen inom HR eller motsvarande. Du behärskar engelska och svenska i både tal och skrift. Har du ledarerfarenhet med dig är detta meriterande.

Att vara nyfiken, lösningsorienterad och affärsmässig är avgörande för att lyckas i rollen. Är du dessutom kommunikativ, prestigelös, proaktiv och gillar att ha kul på jobbet? Då tror vi du kommer trivas alldeles utmärkt hos oss!

Om Aritco

Aritco är en prisbelönt utvecklare och tillverkare av plattformshissar. Vi levererar hissar till både den privata och den publika marknaden över hela världen. Allt började 1995 med en enkel idé: hissar som förbättrar tillgängligheten - överallt! Med oförändrad hängivenhet att leverera de högsta tänkbara kvalitetsstandarderna, med lång erfarenhet inom området, unika tekniska kunskaper och stark fokus på design blev Aritco ledande inom plattformshissar i Europa. I dag finns Aritco i fler än 35 000 byggnader och privata hem runt om i världen.

2016 gjorde Aritco framtidssäkring och modern livsstil möjlig för alla, med sina bekväma och eleganta villahissar som lanserades. Genom åren har vi haft ett nära samarbete med arkitekter, byggföretag, tillgänglighetskonsulter, fastighetsägare och slutanvändare. På så sätt har vi kunnat inhämta värdefulla kunskaper som vi använder oss av vid utveckling av våra hissar. Resultatet: Hissar som tar dig dit du vill komma. Aritco är certifierade som ett GPTW (Great Place to Work) 2019 och 2020.
Inom 1 år vill vi vara en av Sveriges Bästa Arbetsplatser och som ett steg på vägen har vi flyttat in i toppmoderna aktivitetsbaserade lokaler i Veddesta/Barkarby. Här finns förutom ändamålsenliga platser för alla typer av möten och arbete även ett helt nytt gym och en rad andra roliga aktiviteter. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, förmåner via Benify och ser flexibla arbetstider som en självklarhet för work-life-balance.

Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss? Kika här

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se där du direkt får svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt, läs mer här - https://www.wise.se/fordjupningar/kompetensbaserad-rekrytering/

Har du frågor om processen eller rollen? Kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Andreas Larsson på andreas.larsson@wise.se eller christina.stenbeck@thepace.se
Vi intervjuar löpande så rollen kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Lycka till och varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
17 okt 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Personalchef

Inga fler liknande jobb tillgängliga