Finisar · Publicerad 16 okt

Din nya tjänst

Till en av våra mer spännande kunder söker vi nu efter en testtekniker samt en montör. Det är omväxlande och spännande jobb i högteknologisk miljö där du kommer jobba med antingen testning eller montering av chip. I arbetet innebär användning av tekniska apparater, arbete i Excel och god datorvana samt att vara fingervärdig och nogrann. Vi söker personer till kvällspass 14:00-23:40.

Läs mer om företaget här: https://www.finisar.com/

Din bakgrund

Du är exempelvis gymnasieingenjör eller har motsvarande teknisk utbildning och gärna erfarenhet av liknande arbete. Vi vill att du känner dig bekväm i teknisk miljö, du kan "skruva & meka" en del, är inte rädd för utmaningar, gillar elektronik och vill ha ett rörligt jobb. Du kommer främst arbeta med testning och montering av små produkter, roliga maskiner och härliga människor. Du är intresserad av datorer, är duktig i Excel och har gärna lite erfarenhet av programering. Du talar svenska och har god engelska.

Din profil

Som person är du glad, positiv och vetgirig. Du kommer till ett synnerligen trevligt företag och som bonus får du en av Storstockholms trevligaste arbetsledare ute hos vår kund.

Din ansökan

Vi önskar tillsätta tjänsten omgående så sök gärna redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta Rebecka Ellis på 08-120 88 775 eller Christer Johansson på 08-120 88 744. Söker tjänsten gör du lättast via vår hemsida eller lämplig länk.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Thalamus är ett stadigt växande konsultbolag som erbjuder kvalificerade konsult och rekryteringstjänster inom IT & Teknik. Vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss?
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Rekryteringen hanteras av
Thalamus