Silex Microsystem AB · Publicerad 13 sept

Vad gör en skiftledare egentligen? I det här fallet betyder det att du leder och fördelar arbetet för operatörerna på ditt skift. Du ser till att resurserna blir optimalt fördelade så att produktionen levererar på bästa sätt. Silex Microsystems tillverkar mekaniska och elektriska system i mikroskala som byggs i form av chip, så kallad MEMS. Företaget levererar produkter i yttersta high-tech klass som används i medicinsk utrustning, mobiltelefoner, datorer och bilar.
Välkommen med din ansökan redan idag. Tjänsten är heltid måndag - fredag och placerad i Järfälla.

Sökord: Arbetsledare, Skiftledare, driftledare

Arbetsuppgifter

Som Skiftledare ansvarar du för att produkterna levereras i tid och att befintliga mål uppfylls. Du kommer dagligen att befinna dig "på golvet" i fabriken/renrummet där du leder och fördelar arbetet. Du ser till att arbetet flyter på, helt enkelt. Det är viktigt att du finns tillgänglig för din personal, i den här tjänsten sitter du sällan bakom ett skrivbord. Rollen innebär vidare att du hanterar många kontakter inom företaget, tex de övriga skiftledarna, olika produktägare samt tekniska chefen mm.

Erfarenheter

Vi tror att du som söker har gymnasiebakgrund med teknisk inriktning, du är också överlag tekniskt intresserad. Dina erfarenheter kan vara skiftande, antingen ser du detta som din första roll med arbetsledning eller så har du de senaste åren arbetat som skiftledare/arbetsledare med flera års erfarenhet av medarbetarsamtal. Vi tror att det kan vara en bra bakgrund att komma från tillverkande industri, Retail eller andra branscher där arbetsfördelningen är en viktig del av vardagen.
Som person är du lagom ödmjuk - dvs bestämd men inte auktoritär. Du måste kunna lyssna på andra människor, föregå med gott exempel samt ha en hög stresströskel. Rollen kräver att du behärskar svenska flytande både muntligt och skriftligt.

Om Silex

Svenska Silex Microsystems tillverkar mekaniska och elektriska system i mikroskala som byggs i form av chip, så kallad MEMS. MEMS-tekniken möjliggör t.ex. tillverkning av trycksensorer som är så små att de kan föras in i blodomloppet på en människa. Företaget levererar i dag produkter i yttersta high-tech klass, i vissa fall ner på nanonivå, som används i medicinsk utrustning, mobiltelefoner, datorer och fordon. Silex grundades år 2000 och omsätter idag ca 420 Mkr och har 180 anställda.

Med ett 80-tal kunder världen över tillhör Silex en av de absolut främsta fristående tillverkare av MEMS i världen. Silex har huvudkontor och fabriker i Järfälla med försäljningskontor i Boston och San Fransisco i USA. Silex är certifierade mot ISO9001:2015
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör