VSM Entreprenad AB · Publicerad 11 okt

ARBETSBESKRIVNING

I rollen som Affärsområdeschef kommer du att leda verksamheten och dina medarbetare mot uppsatta affärsmål med nöjda kunder och lönsamma projekt. Du är ytterst ansvarig för enhetens resultat- samt för att styra och samordna verksamheten. Rollen ingår i ledningsgruppen där du arbetar strategiskt med utvecklingsfrågor, effektivisering och utveckling av företagets kundrelationer. I rollen som Affärsområdeschef Entreprenad driver du själv också årligen ett antal projekt on-site.

I rollen ingår att:

· Leda och fördela arbete och projekt inom ramen för din grupp.

· Ha ett ekonomiskt ansvar för alla
projekt som bedrivs samt säkerställa att dessa sker enligt uppsatt tidsplan och kvalitet.

· Aktivt arbeta för att skapa ett
attraktivt arbetsklimat för medarbetarna och en kultur som går hand i hand med företagets framtidsvisioner om modernt ledarskap.

· Utveckla och bygga affärsområdet under förutsättningarna att ekonomiska avdelningsmål för vinst samt att kompetenskraven på nya medarbetare hålls.

· Fortsätta att effektivisera affärsområdet med processer, rutiner och uppföljningsmetoder.

· Att tillsammans med VD, driva igenom
förändrings- och effektiviseringsprojekt.

· Ansvara för anbudsförfarande till slutfas.

KVALIFIKATIONER OCH EGENSKAPER

Erfarenhet, utbildning och person För att lyckas i rollen som Affärsområdeschef
Entreprenad på VSM ser vi att du har arbetat minst fem år i entreprenadbranschen och haft ett ekonomiskt och arbetsledande ansvar. Du är van att leda andra i en projektbaserad verksamhet och tycker om att driva förändringar. Du trivs med att vara spindeln i nätet och trivs med att ta kontakt med både nya och befintliga kunder. Vi ser helst att du har en högskoleutbildning eller att du genom arbete skaffat dig motsvarande arbetslivserfarenhet. Utbildning inom ledarskap är meriterande såväl som erfarenhet av att driva entreprenadprojekt.
I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har en positiv grundinställning, ser möjligheter i varje möte och är kreativ. Du drivs av människor och affärer samt av att arbeta i en entreprenörsdriven organisation där varje individ har en nyckelposition i laget. Körkort med minst B-behörighet är ett krav.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
VSM är ett företag i maskinentreprenadbranschen och en del i Bellman Group AB. Grunden till vår verksamhet är Värmdö Schaktmaskiner AB som bildades 1972. Vi har även verksamhet i Norge, detta drivs som VSM AS. Vår bas finns i en ändamålsenlig fastighet i Kallhäll. Här driver vi också en verkstad och fältserviceverksamhet. Tack vare mobila krossanläggningar och vissa typer av entreprenader så har vi hela norden som verksamhetsområde. Totalt är vi ca 250 medarbetare som tillsammans omsätter ca 500 miljoner kronor per år.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från VSM Entreprenad AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga