Viksjö Golfklubb · Publicerad Idag 00:00Är du en ”hungrig” restaurangchef som både vill arbeta hands on med servering och organisera fester? Har du ett dokumenterat gott ledarskap samt goda kunskaper i marknadsföring, ekonomi och affärsskapande? Då kan du vara den som Viksjö Golfklubb söker.

Vi erbjuder

Viksjö Golfklubb är en av Stockholms mest trivsamma och välbesökta golfanläggningar. Restaurangen är öppen året runt och drivs sedan 12 år i klubbens egen regi.

Potentialen i att både utveckla och bredda befintlig verksamhet är mycket stor. Klubben har drygt 150.000 besökare per år och är centralt belägen i Järfälla kommun nordväst om Stockholm med goda kommunikationsmöjligheter. För att lyckas behöver vi förstärka organisationen med en ny restaurangchef.

Rollen

Som restaurangchef på Viksjö Golfklubb arbetar du högt och lågt, strategiskt och operativt. Dina arbetsuppgifter växlar hela tiden. Ena stunden arbetar du tillsammans med övrig serveringspersonal i matsalen, andra förbereder du kommande arbetsscheman, gör ekonomiska sammanställningar eller träffar ett blivande brudpar och diskuterar en bröllopsfest. Du trivs med och motiveras av denna breda roll.

Om dig

Vi söker dig som har:
  • Flera års erfarenhet av restaurangbranschen
  • Dokumenterat god ledarskapserfarenhet
  • Goda kunskaper i marknadsföring, ekonomi samt god organisationsförmåga
  • Fallenhet för att knyta kontakter och skapa affärer
  • Erfarenhet av golfmiljön (ett stort plus men inget måste)
Som person ska du ha en förmåga att skapa en energi omkring dig som framkallar en entusiastisk personalstyrka med motivation, känsla för service och lojalitet. Du ska vara en förebild för övrig personal med uttalad vilja att tillsammans vidareutveckla verksamheten i positiv riktning mot fastställda mål. God service och vänligt bemötande är ledord för dig!

Ansökan & mer information

Tycker du det låter intressant och vill veta mer om företaget eller tjänsten så kontakta gärna VD Göran Näslund på telefon 070-582 65 20. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta Ana Acosta på ana.acosta@roirekrytering.se eller 070-142 80 07.

För att ansöka klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev snarast. OBS! Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Viksjö Golfrestaurang

Viksjö Golfrestaurang erbjuder hög kvalité och lagar all mat från grunden för att gästen ska få den bästa smakupplevelsen.

I restaurangen kan du koppla av med god mat och bra service i gemytlig miljö. Här kan du njuta av utsikten över golfbanan som sprudlar av aktiviteter samtidigt som du avnjuter en god och näringsriktig måltid.

Läs mer på www.viksjogk.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1