Wiklunds Åkeri · Publicerad Idag 08:02

Vad ska du göra?

I rollen som HR-ansvarig på Wiklunds har du ansvaret för HR-områdets samtliga delar. Du ingår i ledningsgruppen och din närmsta chef är Tommi, VD. Du har extra fokus på att coacha och utveckla chefer samt att sätta en kompetensförsörjningsstrategi för organisationen. Andra huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Arbetsmiljö
  • Arbetsrättsliga frågor, fackliga förhandlingar
  • Personalfrågor
  • Lönerevision
  • Värdegrundsarbete
Då rollen är ny kommer det finnas goda förutsättningar att påverka och sätta sin prägel på fokusområden och arbetssätt.

Vem är du?

Du har jobbat med HR-områdets alla delar i minst tre år och är van att självständigt arbeta fram projektplaner och lösningar. Har du tidigare jobbat med kompetensförsörjningsstrategier och/eller bemanningslösningar är det meriterande. Även tidigare erfarenhet från transportbranschen är en fördel men inget måste.

Som person har du, likt resten av Wiklunds, ett inre driv att få saker gjorda. Du är social och nyfiken och skulle snabbt lära känna logistiker, förare, mekaniker, ekonomer och alla andra medarbetare som finns på Wiklunds. Du har en kommunikativ förmåga och känner dig trygg i dig själv. Att du kan varva hårt jobb med humor och glimten i ögat är helt klart meriterande.

Vilka är vi?

Wiklunds verksamhet är fokuserad på tre affärsområden; avfallshantering, bygglogistik och transporter. Den strategiska inriktningen är att vara branschledande i Stockholm och Uppsala inom återvinning och bygglogistik och Wiklunds har som målsättning att i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Företaget har personal i egen regi med stort fokus på service, kvalitet och säkerhet. Wiklunds är privatägt och omsätter cirka 330 miljoner kronor och har drygt 200 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Järfälla där också tjänsten är placerad.

www.wiklunds.se

Vill du veta mer?

Den här rekryteringen genomförs i samarbete med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martin Jerrskog på martin.jerrskog@wise.se. Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då dessa hanteras löpande.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga