Atteviks · Publicerad 5 nov 2021

Fordonsbranschen står inför en mängd utmanande och spännande möjligheter som nya fordonsplattformar, elektrifiering, alternativa drivmedel, självkörande fordon och ökad digitalisering.

I takt med branschens utmaningar är det också viktigt att utveckla affär och verksamhet. Processer och arbetssätt behöver ständigt utmanas och effektiviseras. Vår ekonomifunktion fortsätter att utveckla frågor kring nya betalmodeller, digitalisering och automatisering och här söker vi förstärkning. Du ingår i ett team på fyra kollegor och du rapporterar till Ekonomichefen för personvagnar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Ansvara för kundreskontra och betalflöden
  • Kontakter med försäkringsbolag, finansbolag, kunder och leverantörer
  • Redovisning och rapportering av kundreskontra
  • Registervård
  • Effektivisera och utveckla processer inom ansvarsområdena genom standardiserade arbetssätt och digitalisering
Dina kvalifikationer:

För att lyckas ser vi att du har en högskole- eller universitetsutbildning eller motsvarande inom ekonomi med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Du behärskar Officepaketet och har en god IT-vana samt stort intresse för IT-frågor. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Din personlighet:

Vi söker en skicklig Ekonom som drivs av att ständigt förbättra och förändra. Du har ett starkt driv som du kombinerar med ditt affärsmässiga förhållningssätt, din kommunikativa förmåga och professionella bemötande samt externa som interna kontakter. Din prestigelöshet innebär att du trivs med både strategiska och operativa arbetsuppgifter. Vi försätter att din personlighet motsvarar våra värderingar långsiktighet, ordning och reda, lyhördhet och respekt.

Välkommen med din ansökan till en spännande och utvecklande tjänst på ett framgångsrikt företag .

I denna rekrytering samarbetar Atteviks med Codeq. Information om tjänsten lämnas av rekryteringskonsulterna Christer Johansson, 0706-70 25 85, eller Daniel Segerfeldt, 0708-10 73 90. Du ansöker till tjänsten via codeq.se snarast dock senast 2021.11.22.
 • Heltid, tillsvidareanställning
 • Placeringsorten är Jönköping
 • Tillträde enligt överenskommelse
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ett kvalitetsbegrepp sedan 1945

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena VW, Audi, SEAT, Skoda, Cupra och Scania.

Atteviks är en modern koncern med verksamhet på åtta olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två fristående bolag: Atteviks Personvagnar och Atteviks Lastvagnar. Moderbolaget Atteviks Bil har sitt säte i Jönköping.

Koncernen har en omsättning på 2,7 miljarder och har ca 450 anställda. Atteviks Personvagnar har en omsättning på ca 2 miljarder och har ca 280 anställda.

www.atteviks.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 jan 2022
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga