Axfood AB · Publicerad 7 mars

Vi söker nu en utåtriktad person som vill sommarjobba som receptionist på Axfood Shared Service Center i Jönköping. Uppdraget är på konsultbasis under sommaren från 4 juli till 3 augusti 2018. Urval i processen sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter;

Axfood Shared Service Center har ett 100-tal medarbetare och finns i moderna, fina lokaler på Bataljonsgatan i Jönköping. Verksamheten präglas av ett högt tempo och en varm och inbjudande arbetsmiljö. Som receptionist kommer du främst att arbeta med:
  • Ansvara för växel, telefoni och reception, samt att säkerställa att systemen fungerar och felanmäla vid behov
  • Ansvara för beställningar av kontorsmaterial, frukost, fika och biljetter samt attestera dessa
  • Administera påminnelser och krav från leverantörer
  • Postsortering
  • Uppdatera intranät och Axfoods Shared Service Centers hemsida
  • Kontakt med leverantörer
Din utbildning/erfarenhet;

Vi söker dig som vill arbeta utåtriktat och kombinera detta med administrativa uppgifter. Det är ett krav att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Som person är du glad och positiv med en god känsla för service. Du har ett flexibelt förhållningssätt och vågar ta initiativ där det behövs. Vidare är du nyfiken på att lära dig nya saker och arbetar strukturerat samt noggrant.

Konsultrollen;

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 mars
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga