Axfood · Publicerad 30 nov

Axfood växer och vi söker nu flera HR-administratörer till Medarbetarsupporten! Uppdragen är på konsultbasis med önskad start i januari och beräknas pågå till hösten 2019. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

Axfood Shared Service Center har ett 100-tal medarbetare och finns i moderna, fina lokaler på Bataljonsgatan i Jönköping. Verksamheten präglas av ett högt tempo och en varm och inbjudande arbetsmiljö. I denna roll kommer du att ingå i ett team med andra HR-administratörer och löneadministratörer. Avdelningen arbetar nära tillsammans med koncernens löneavdelning och besvarar HR- och lönefrågor från Axfoods medarbetare. Supporten sker mot medarbetare och chefer i hela landet där telefon och mail är medarbetarnas huvudredskap. Arbetsuppgifterna är, i väldigt stora drag, uppdelade i de pelarna, Administration, Support och Utveckling. Detta är en avdelning som utvecklas kontinuerligt och vi söker därför efter en person med öga för personalfrågor/systemstöd som vill bidra till att utveckla supporten ytterligare.

Rollen innebär bland annat att:
  • Finnas tillgänglig för HR-relaterade frågor från koncernens chefer och medarbetare
  • Rekryteringsadministration samt administrera anställningsdokumentation
  • Skapa relevanta intyg, exempelvis arbetsgivarintyg och årsinkomstuppgifter
  • Vara med och utarbeta nya rutiner i samband med att Medarbetarsupporten utvecklas
Vem vi söker

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning inom personal, alternativt arbetslivserfarenhet som bedöms som likvärdig med någon form av support/service erfarenhet. Då du kommer att hantera stora volymer administration så är administrationserfarenhet är en viktigt pelare. Det är meriterande om du har erfarenhet från rekrytering, alternativt har ett intresse för att optimera systemstödet för framtiden.

Vidare är du är van att ta ansvar för att ditt arbete ska hålla hög kvalitet och du kan hugga i när det behövs. Eftersom arbetet innebär mycket kontakt både internt och externt önskar vi att du är duktig på att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.
Som person är du driven, prestigelös och serviceinriktad.

Konsultrollen

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
16 dec
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga