Beslag & Metall · Publicerad 16 maj 2019

Om tjänsten

Till Beslag & Metall söker vi nu en Underhållschef som vill utveckla den nuvarande underhållsorganisationen till en serviceorganisation i toppklass. Du är en trygg och involverande ledare med bakgrund inom underhåll eller teknik i tillverkande industri och du drivs av att bygga en kultur där funktion och förbättringsarbeten står i centrum.
Välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen som Underhållschef har du resultat- och personalansvar för avdelningen Underhåll och Teknik och får möjlighet att skapa en serviceorganisation i toppklass för att stödja produktionen. Du har ansvaret för att säkerställa planerade och avhjälpande underhåll, bedriva ständigt förbättringsarbete och öka tillgänglighet i maskinerna. Vidare förväntas du samarbeta med avdelningschefer och investeringsansvarig gällande nya investeringar för utvecklingen av en stabil maskinpark. I rollen ingår även ansvar för drift och underhåll av fastigheten. Resor i tjänsten kan förekomma i mindre utsträckning.

Vem är du?

Vi söker dig med en utbildning inom mekanik, teknik eller el och minst fem års arbetslivserfarenhet. Du har arbetat med underhåll eller teknik under några år och har dokumenterad erfarenhet av att leda personal. För att trivas i rollen är du en tydlig och trygg ledare som agerar med hjälp av dina medarbetare. Som person är du flexibel och lösningsorienterad och har förmågan att strukturera och se verksamheten från ett helikopterperspektiv.

Om verksamheten

Beslag & Metall AB, familjeföretaget som i tredje generationen är i en fantastisk tillväxtresa. Verksamheten som satsar stenhårt på utveckling, kvalitet och goda relationer är belägen i Ekenässjön med en omsättning på 620 miljoner och 230 anställda. Företaget har mer än 75 års erfarenhet inom pressning, svetsning och montering. Kunderna finns främst inom fordonsindustrin.

Beslag & Metall erbjuder dig en kvalificerad roll, i ett företag med en tillverkande-, prestigelös- och affärsmässig miljö.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
7 juni 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga