CGI Sverige AB · Publicerad 13 jan 2020

Beskrivning av tjänsten

På CGI, är våra medarbetare vår största tillgång, och därför vill vi främja en miljö där våra medarbetare trivs. I en bransch som bygger på kompetens, vill vi utveckla och driva en kultur där lärandet är en del av det dagliga arbetet för våra medarbetare.

Nu söker vi webbutvecklare till våra kontor i Norrköping, Linköping och Jönköping. Bli en del av vårat team och upplev den unika mixen av det lokala kontoret med familjär stämning kombinerat med kraften i ett multinationellt företag som drivs av en brinnande entreprenörsanda.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du att få arbeta i allt från små, korta projekt på några månader till stora, långa åtaganden. Vi driver projekt och åtaganden både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Linköping. Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med nationella och internationella kollegor. Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Du kommer att få jobba med systemutveckling inom nedanstående områden:
  • Analys, systemdesign, utveckling och implementation av system
  • Testarbete för att kvalitetssäkra leveranser till kund
  • Dokumentation i olika former
När du börjar arbeta på något av våra kontor i Linköping, Norrköping eller Jönköping får du en gedigen introduktion och möjligheter att skapa nätverk. Vi som jobbar här drivs av innovation och entreprenörskap och vi verkar i en miljö där du får förutsättningar att bidra med egna idéer. Tillsammans med din ledare sätter du upp din karriärplan som vi kontinuerligt arbetar med under året för att Du ska nå din högsta potential.

Från respektive kontor arbetar vi med de lokala kunderna på den lokala marknaden, men du kan också dra fördel av vår storlek som företag med möjlighet till uppdrag och projekt på något av våra 30 kontor som arbetar med över 2000 olika kunder runt om i Sverige.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

För att lyckas i dina uppdrag behöver du vara ansvarsfull och resultatinriktad och du vet hur viktigt det är att hålla tidplaner och estimat. Du tar egna initiativ och är en självgående, utåtriktad och affärsmässig lagspelare som vill arbeta med människor och teknik. Du har troligen en IT-inriktad akademisk examen eller motsvarande och några års arbetslivserfarenhet. Du en nyfiken utvecklare inom något av WEBB, .NET, SharePoint, PL/SQL eller JAVA.

Det är meriterande om du har arbetat med eller vill fortsätta utvecklas inom något av följande: .NET, MVC, HTML5, CSS, Javascript, Java, SQL Server, PL/SQL, Oracle, WCF, TFS, UNIT Test, Agila utvecklingsmetoder, SharePoint, MS Azure/Office365.

Du känner starkt för att arbeta som konsult och uppskattar den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som konsult delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kunder och kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, men senast den 29 februari. För denna tjänst hanterar vi ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har några frågor så är du välkommen att kontakta Mårten Jacobsson, marten.jacobssont@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
8 mars 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
UX & Webbdesign

Inga fler liknande jobb tillgängliga