Codeq AB · Publicerad 22 dec

Med hög efterfrågan på våra tjänster och ambitioner om fortsatta uppåtvindar söker vi en rekryteringskonsult, gärna med stort intresse för ledarskapsfrågor och produktion/teknik. Vi letar efter dig med stort eget driv och som insett att nöjda kunder är den största framgångsfaktorn för dig och företaget.

Vi har en intressant produktmix och kan erbjuda stimulerande och varierande arbetsuppgifter som vi utformar utifrån din kompetens och dina intresseområden.

Huvudsakligen kommer du att jobba med rekrytering av specialister och ledande befattningar, ofta till tillverkande företag och företag med tydlig teknikinriktning. Kundbearbetning av befintliga och nya kunder är en annan viktig uppgift. För rätt person finns även möjligheter att få arbeta med ledarskapsutveckling och teamutveckling.

Vi förutsätter specialistkompetens inom minst ett av av våra affärsområden; t.ex. rekrytering, coaching, ledarutveckling, organisationsutveckling. Svenska och engelska vill vi att du med lätthet hanterar i tal och skrift.

Goda kunskaper om vår region och lokalt näringsliv är en stor fördel och vi ser gärna att du har erfarenheter från tillverkningsindustri och teknikföretag.

För att lyckas behöver du även vara affärsmässig och ha förmåga att på ett professionellt sätt etablera och bibehålla långsiktiga och starka kundrelationer.

Våra grundvärderingar utgör ryggraden i vår verksamhet och det måste vara självklart för dig att agera långsiktigt, värdeskapande och respektfullt.

Placeringsort för tjänsten beslutas gemensamt.

B-Körkort är krav.

Ansökan senast 2018.01.22 under rubricerad tjänst på www.codeq.se. Löpande urval tillämpas.

För mer information kontakta Christer Johansson, 0393 - 77 99 95, eller Sören Holmlind, 0515 - 128 00.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Codeq är en långsiktig kompetenspartner för medvetna kunder som inser att nyckeln till framgång är kompetent och engagerad personal. Vi är en helhetsleverantör inom rekrytering och ett ledande konsultbolag inom strategisk kompetensförsörjning, ledarskapsutveckling och organisationsutveckling.

Vi förbättrar resultat och bidrar till effektiva organisationer genom professionell rekrytering och utveckling av medarbetare, ledare, Team/företag.

Codeq startade 2005 och vi är f.n. fem medarbetare. Våra kunder är oftast tillverkande företag och teknikföretag i Jönköpings län och Skaraborg. Vi har kontor i Jönköping, Värnamo och Falköping.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga