Fitness24Seven · Publicerad 3 apr 2019

Fitness24seven söker dig som vill arbeta som Area Manager i Region Väst och vill vara med att bygga upp deras området i Småland!

Har du erfarenhet av personalansvar och resultatorienterat arbete? Vill du ha möjlighet att arbeta både strategiskt och operativt samt bidra till att utveckla verksamheten hos Sveriges mest snabbväxande gymkedja? Nu söker vi en Area Manager till Fitness24Seven som ska ansvara för att bygga upp deras område i Småland med utgångspunkt från kontoret i Jönköping. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Area Manager på Fitness24Seven får du bli en del av en gymkedja med visionen "We lead people to a healthier life no matter who you are or where you live", Fitness24Seven är en globalt växande gymkedja med mer än 200 gym i sex olika länder. I rollen som Area Manager har du en aktiv del i företagets utveckling genom att samarbeta med olika funktioner både lokalt och inom Europa samt ha ett helhetsansvar för att ditt område i Region Väst levererar utefter de uppsatta målen.

Ditt område består av 15anläggningar i Småland men längre resor förekommer också. Detta innebär att du ansvarar för att rekrytera, planera och utbilda personalen inom ditt område, samt att du leder och utvecklar verksamheten på anläggningarna i enlighet med Fitness24Sevens riktlinjer och värderingar. Här får du även ansvara för områdets budget och försäljning, samtidigt som du arbetar aktivt med att nå uppsatta mål.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som Area Manager kommer du bland annat att:
 • Ha ett övergripande ansvar för driften av anläggningarna inom ditt område
 • Coacha gymvärdar/Site Responsibles och PSM/platschefer i den dagliga verksamheten
 • Utbilda medarbetare i god säljteknik och service på högsta nivå
 • Delta i processen med att rekrytera nya medarbetare
 • Skapa strategier för att öka träningsupplevelsen hos medlemmarna
 • Ta fram en årlig budget för dina anläggningar
 • Säkerställa att satta budgetmål uppnås
 • Följa upp kvalitetsrapporter och medarbetarundersökningar
 • Identifiera möjligheter att stärka konkurrenskraften hos Fitness24Seven
 • Kontinuerligt utveckla Fitness24Seven som varumärke
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är en tillsvidare anställning som inleds med 6 månaders provanställning. Du kommer att tillhöra Region Väst och utgå från kontoret i Jönköping. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra kollegor, exempelvis Area Manager som ansvarar för andra områden i Region Väst och som utgår från kontoret i Göteborg. Du kommer även att ha regelbundet besöka de olika gymanläggningarna inom ditt område.

Arbetstiden är i huvudsak förlagd till vardagar kl. 08-17, men du styr mycket av din arbetstid själv där din flexibilitet och din planeringsförmåga är viktiga grundstenar. I ditt arbete rapporterar du kontinuerligt till din Regional Manager. Du kommer också att få en gedigen introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som Area Manager hos Fitness24Seven. Vidare finns det goda möjligheter att på lång sikt utvecklas inom företaget.

VEM ÄR DU?
 • Du har minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Du har dokumenterad erfarenhet av ledarskap på distans och resultatorienterat arbete
För att kunna leda dina medarbetare ser vi att du är trygg i ditt ledarskap och är tydlig i din kommunikation, eftersom en stor del av arbetet sker på distans. I ditt arbete kommer du att ha många kontaktytor, vilket förutsätter att du har en god social förmåga och är bra på att bygga relationer med såväl kollegor som medlemmar på dina olika anläggningar. Som person har du ett strukturerat arbetssätt och är van vid att ta mycket eget ansvar, samtidigt som du är prestigelös och kan samarbeta väl med andra. Det är viktigt att du är lyhörd och kan agera snabbt, då du arbetar i en föränderlig miljö, men du har även förmågan att se ditt arbete ur ett längre perspektiv.

Du delar vårt intresse för träning och hälsa, och vill bidra till att stärka Fitness24Seven som varumärke. Vi ser att du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga