Fujitsu Sweden AB · Publicerad 16 okt

Är du en stjärna på datorer och gillar att ge support? Jobbet som junior onsite-tekniker i Grimsås kan då vara något för dig!

Om tjänsten som junior onsite-tekniker

Vi söker för en kunds räkning två juniora onsite-tekniker för ett ettårsuppdrag i Grimsås. I korthet innebär uppdraget att du kommer att arbeta med enklare IT support på plats på kontoret i Grimsås. Du kommer även ha mycket personlig kontakt med andra anställda.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid (100%) med start så snart som möjligt. Du kommer att arbeta normal kontorstid, dvs kl 08-17.

Några typiska arbetsuppgifter som junior onsite-tekniker
  • Hjälpa till med hård- och mjukvarufrågor
  • Installation av datorer och hård- & mjukvara
  • Hjälpa till vid problem i Officepaketet
Låt oss prata mer om dig och din bakgrund

Det är mycket meriterande om du har praktisk erfarenhet från On-site teknisk support sedan tidigare. Vi söker en person som är intresserad av datorer, skrivare och annan teknisk utrustning samt är service minded.

Men kanske än mer intressant är att prata om hur du är som person:
  • Har generell IT kunskap och intresse
  • Har praktisk erfarenhet av att hantera IT-relaterade problem
  • Kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska
  • Självgående
  • Service minded
Övertygad än? Hör av dig till oss!

Vi kommer löpande gå igenom ansökningar och hålla intervjuer. Därför, om tjänsten känns intressant, tveka inte att skicka oss din ansökan! Vänligen observera att vi inte tar hanterar några ansökningar per e-post men om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryterare Isabelle Hyllienmark: isabelle.hyllienmark@barona.se

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; Grimsås; Jönköping; IT; Fälttekniker; Support; Helpdesk; On-site support; On-site; Fältservice; IT support; Onsite tekniker; On-site tekniker; Fujitsu
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support