Ingenjörsfirman J Mared AB · Publicerad 14 aug 2019

Mared söker säljare av maskinteknik till återvinningsbolag och tillverkande industri!

Vi söker en affärsman/-kvinna som
säljare av maskiner, system och anläggningar. Är du en positiv person som får mycket gjort och söker ett intressant, varierande och utvecklande arbete? Då skall du söka det här jobbet!

Återvinning är ett spännande område med stor potential och med ett viktigt syfte!

Du kommer att ansvara för
säljprocessen inom ditt marknadssegment. Du skall ta fram idéer och lösningar tillsammans med befintliga och nya kunder, marknadsföra våra produkter och tjänster, lansera nyheter från våra leverantörer osv. Marknadsområdet för den här tjänsten är initialt kunder inom återvinning och tillverkande industri. Geografiskt är det Sverige men kan i framtiden komma utökas.

Meriterande är förståelse för teknik och flöden, erfarenhet från branschen tror vi är en förutsättning! Om man har med sig försäljning sedan tidigare är det naturligtvis också meriterande.

Svenska och Engelska i tal och
skrift är ett krav, så också körkort behörighet B.

Arbetet innebär resor i så väl
Sverige som till våra leverantörer i Europa.

Placeringsort: Huskvarna eller
annan eventuell överenskommelse.

För mer information om vårt
företag: https://www.mared.se/omraden/atervinning/

Kontakta eller skicka din ansökan
till Operativ VD Thomas Magnusson, 070-9402899 eller thomas.magnusson@mared.se

Vi ser fram mot din ansökan!
Notera: Urval och intervjuer sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Återvinning & Energi

Vi levererar utrustning, anläggningar och system för lönsam bearbetning och vidareförädling av en mängd olika material. Ett komplett program av utrustning för återvinning och bioenergi som rivare, kvarnar och huggar liksom hanteringsutrustning, sållning och sortering eller vidareförädling med brikett- eller pelletpressar. Vi har utrustningen som gör att kunderna tjänar mer pengar – att höra av sig till oss lönar sig.

Valet mellan rätt och fel maskin avgör ofta om det blir en lönsam investering eller en flopp. Att satsa på rätt utrustning kan vara avgörande för er framgång. Vi har lång erfarenhet av maskiner, anläggningar och system och samarbetar med några av branschens främsta leverantörer av utrustning.

Många gånger rör det sig om sönderdelning på något sätt. Det kan vara avfall eller restprodukter som skall bli hanterbara för ex. sortering, vidareförädling och energiutvinning. Det kan vara sekretesshantering av material för att göra det omöjligt att reproducera eller tillverka ett pulver perfekt till förbränning.

Transport, hantering, sortering och siktning av olika material ställer speciella krav och lång erfarenhet behövs för att det skall bli rätt. Hur man tillverkar briketter och pellets är inget man kan läsa sig till i en bok. Vi har till och med utrustning för automatisk sortering av industri- och byggavfall med robot. Genvägen till framgång går via någon som vet, alternativet kostar i regel mycket tid och pengar.

Vi har återvinning & energi utrustning för ex. trä, plast, papper, hampa, pellets, elektronikskrot, känsligt material (sekretess), bygg-, industri- och hushållsavfall och mycket mer.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
6 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Utesäljare
Kontakt
Mejla Thomas Magnusson

Inga fler jobb från Ingenjörsfirman J Mared AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga