Kemet Electronics AB · Publicerad 14 sept

Är du en utvecklingsinriktad tekniker som gillar att kombinera konstruktionsarbete med tekniskt innovationsarbete? I så fall ska du läsa vidare...

För att fortsätta ligga i framkant och motsvara bilindustrin förväntningar utökas vårt konstruktionsteam med en utvecklingsinriktad tekniker/utvecklingsingenjör.

Vi erbjuder en omväxlande tjänst där du leder utvecklingsprojekt. Du kommer huvudsakligen att arbeta med mekanisk konstruktion och framställa ritningar för både produkter, som maskiner. Dessutom kommer analyser och provning av nya produkter och maskiner vara vanligt förekommande. Som en del av R&D-teamet testar du så att nya produkter uppfyller såväl interna och externa kravspecifikationer. Arbetet innefattar en stor bredd av teknisk problemlösning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Produktutveckling och konstruktionsarbete.
  • Mätning och tester.
  • Framtagning utav kundprover.
  • Utvärdering/Analyser av testresultat.
För att lyckas i rollen tror vi att du har lämplig utbildning med inriktning mekanik/maskin, eller el och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom produkt-, alt produktionsutveckling.

Kunskaper om om lean-verktyg, t.ex. Six Sigma är ett extra plus. Du behöver vara en god projektledare och ha ett strukturerat och målfokuserat arbetssätt, samt vara en duktig problemlösare.

Du trivs i en internationell miljö och hanterar svenska och engelska med lätthet i tal och skrift.

Som medarbetare förväntar vi oss att du både kan arbeta självständigt och i team, samt att du positivt bidrar till bra arbetsklimat och god stämning i såväl jobb som vid fikabordet.

Arbetstider: Dagtid.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Placeringsort: Gränna

Ansökan Rekryteringen sker i samarbete med Codeq och du söker tjänsten direkt på www.codeq.se senast 2 okt.

Information om tjänsten lämnas av: Christer Johansson, Codeq, 0393 - 77 99 95.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
"Termikjägarna"

Med förankring i den småländska myllan och med stor entreprenörskraft
grundades Codeq 2005. Vi har vuxit i takt med att antalet kunder ökat och det finns nu termikjägare på flera platser med tyngdpunkt på Jönköpings län.

De anställda är vår största tillgång och de har stor erfarenhet inom sina arbetsområden. Vår breda erfarenhet förenad med entusiasm ger oss bra förutsättningar för framtida utmaningar och utveckling.

På Codeq har vi termik som ledstjärna

Vi vet att de människor och organisationer som hittar uppåtvindarna utför de bästa prestationerna och når de bästa resultaten.

Lokal förankring

För flera av våra tjänster är det en stor fördel med lokal förankring.
Vårt huvudkontor finns i Värnamo och vi har filialer i Jönköping, Vaggeryd, Sävsjö och Tidaholm. Vi är sex verksamma personer i företaget och omsatte föregående verksamhetsår ca 11 miljoner kr.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga