Kyocera Unimerco · Publicerad 9 juli 2021

Teknisk Innesäljare - skärande verktyg för Metallbearbetning

Kyocera Unimerco utvecklar och säljer verktygslösningar till trä- och metallindustrin. Nu söker vi en ny medarbetare till vårt kundsupport-/innesäljteam med placering i Jönköping.

Det här kan vara tjänsten för dig som är utåtriktad och framåt och idag arbetar som innesäljare, eller kanske inom tillverkningsindustrin, och är sugen på ett nytt steg i yrkeslivet.

Som teknisk innesäljare ingår du i ett engagerat och kompetent team med sex personer där du kommer att ha många kontaktytor internt i företaget och mot våra kunder. Som person är du professionell och serviceinriktad och trivs med att vägleda och supportera för att hitta bästa lösningen åt våra kunder.

Du kommer främst att arbeta med kundbehov och verktygslösningar för kunder inom metallindustrin. Arbetsdagarna består av:
  • Kundkontakt och hantering av kundförfrågningar kring verktyg och verktygslösningar.
  • Support till utesäljarna.
  • Orderegistrering
  • Offertarbete
  • Teknisk dokumentation
  • Leveransbevakning
  • Hantering och uppföljning av ev. reklamationer.
Vi vill att du har som lägst gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning och att du har erfarenhet från tillverkningsindustrin. Har du jobbat med skärande bearbetning är det förstås en fördel. Erfarenhet av innesälj, eller kundsupport är meriterande. Kunskaper inom ritningsläsning är viktigt, liksom teknikintresse och god IT-kompetens. Språkmässigt bör du ha god nivå på engelska som till viss del förekommer i arbetet, och vana vid danska är ett stort plus.

Kundfokus och service vill vi sitter i ryggraden hos dig och att du har förmåga att bygga relationer och jobba med teknisk problemlösning. Flexibilitet och samarbete är andra viktiga egenskaper och har du dessutom lite tävlingsinstinkt så är det toppen.

Du skall trivas med högt tempo, självständigt arbete och att jobba med många kontaktytor. Administrativ förmåga är viktigt, liksom att det är naturligt för dig att skapa struktur i vardagen, oavsett om det rör större kundprojekt, kundsupport eller order/offerthantering.

Du kommer att få arbeta i ett väletablerat företag som är ledande inom verktyg till metallindustrin och få stor frihet under ansvar. Dina arbetsdagar kommer att bestå av varierande uppgifter med kontakter både externt och internt. Känner du att detta låter som en intressant utmaning och vill vara med på vår satsning in i framtiden så är du varmt välkommen med din ansökan.

Placeringsort: Jönköping

Information: Rekryteringen utförs i samarbete med Codeq. Välkommen att ställa frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Christer Johansson, 0393-77 99 95.

Ansökan: Din ansökan önskar vi senast 2021.08.11. Registrera din ansökan under rubricerad tjänst på www.codeq.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Kyocera Unimerco Tooling AB är ett innovativt företag som levererar verktyg, verktygslösningar och kunskap till trä- och metallindustrin. Med kunden i fokus skapar vi värde för en kostnadseffektiv produktion hos våra kunder. Vi ingår i den globala Kyocerakoncernen med 77 000 anställda, varav cirka 6 000 i verktygsdivisionen. Det svenska dotterbolaget ligger i Jönköping och har 37 anställda. Kunniga, nyfikna och engagerade medarbetare är det viktigaste för vår fortsatta framgång.

www.kyocera-unimerco.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga