Länsförsäkringar · Publicerad 21 juni

Varje år ger Länsförsäkringar återbäring till sina försäkringskunder, som också är ägare. Vi söker en person som kommer arbeta som kundtjänstmedarbetare inom digitala tjänster. Denna tjänst är en förstärkning av befintligt team som påverkas under återbäringsperioden vilket är vecka 37-46 (totalt 10 veckor) .
Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som kundtjänstmedarbetare hos Länsförsäkringar Jönköping kommer arbetet till största del bestå av fysiska möten med kunder som behöver hjälp med digitala tjänster inom bank och försäkring. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara registrering av kontonummer för återbäring till försäkringskunderna. Du kommer också att bistå med att installera digitala tjänster för Länsförsäkringars kunder, exempelvis BankID och Swish
Arbetstiderna är måndag - fredag 8.00 - 17:00.
Upplärning sker den 6-7 september 09.00-15.00.

Vem vi söker

Vi söker dig som har ett servicefokus utöver det vanliga och tidigare arbetat inom service/support. Dessutom har du förståelse/intresse för digitala kanaler och arbetssätt och har förmågan att på ett enkelt och bra sätt förmedla detta till Länsförsäkringar Jönköpings kunder. Du har minst gymnasieutbildning och tjänsten kräver mycket goda kunskaper i svenska. Kan du andra språk så ses det som meriterande. Som person är du glad, positiv och kundfokuserad.

Om Länsförsäkringar Jönköping

Länsförsäkringar Jönköping ingår i en grupp av 23 lokala och kundägda länsförsäkringsbolag som erbjuder ett komplett utbud inom bank, försäkring och fastighetsförmedling. Vi finns nära våra kunder på 14 platser i länet och kan därmed lägga kraft på att lära känna kunderna och deras behov. Som kundägt bolag lägger vi också mycket av vårt fokus på att skapa trygghet i vardagen. Därför arbetar vi aktivt med att förebygga skador och olyckor, något som också är bra för miljön och samhället omkring oss.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 juli
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga