Medborgarskolan · Publicerad 19 nov 2021

Vår vision: vi utvecklar framtidens Sverige genom mod och möjligheter för alla människor

Medborgarskolan region Öst omfattar Blekinge, Jönköpings, Kalmar, Kronobergs och Östergötlands län. Regionen har åtta lokalkontor, en förskola samt fyra dagliga verksamheter för vuxna med funktionsnedsättning samt verksamhet på uppdrag av arbetsförmedlingen. Regionen har cirka 80 årsanställda samt närmare 700 aktiva cirkelledare.

Till en nyinrättad tjänst söker vi en EKONOMI- & KVALITETSASSISTENT

Medborgarskolan region Öst fortsätter att utveckla verksamheten och vi behöver förstärka vår verksamhet med en ekonomi- och kvalitetsassistent. Du är direkt underställd Medborgarskolans controller.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ansvara för verksamhetsstatistik
  • Kvalitetsarbete och kvalitetsuppföljning
  • Leverantörsreskontra
  • Fakturering
  • Ansvara för underhåll och uppdatering av inventarieregister
  • Bokningsansvarig
  • Stötta controllern och verksamheten med ekonomifrågor, administration och bidragsansökningar
Som person har du styrkan att ta initiativ och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har vanan och personligheten att bidra till ordning och reda genom din goda organisatoriska och analytiska förmåga. Du tycker det är utvecklande och intressant att agera inför åhörare. Genom ditt positiva personlighet och sociala förmåga bidrar du till god stämning i dina relationer och självklart delar du vår humanistiska värdegrund med engagemang för människan.

Vi tror att du har gymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har skaffat dig viss arbetslivserfarenhet genom liknande yrkesroller. Du hanterar IT bekvämt och har erfarenhet av att arbeta i affärssystem. Du hanterar svenska i tal och skrift obehindrat. Meriterande är om du har erfarenhet av deltagande i projektarbete.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Medborgarskolan region Öst med Codeq. Du ansöker till tjänsten genom codeq.se snarast dock senast 2021.12.15. Vill du veta mera om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Daniel Segerfeldt, 0708-10 73 90.
  • Tillträde: Snarast enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning (Medborgaskolan praktiserar sex månaders provanställning i alla nyanställningar)
  • Placeringsort: Jönköping
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Medborgarskolan skapar mötesplatser för dem som söker kunskap, utveckling och upplevelser - och inspirerar till lustfyllt och livslångt lärande. Medborgarskolan finns över hela landet - och våra aktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens. Förutom traditionell folkbildning skräddarsyr vi även utbildningar för företag, organisationer och inom arbetsmarknadsområdet. Inom vår verksamhet ryms också förskole- och skolverksamhet.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga