Montico · Publicerad 19 okt

Arbetsbeskrivning

Som teknisk operatör blir du placerad vid en utrustning/maskin där din uppgift blir att säkerställa driften. Du bär ansvaret för kvalitetskontroller, ställ, operatörsunderhåll och du får gärna ha blick för förbättringsförslag.
Du ska även följa fabrikens rutiner och standarder som är uppsatta för att möjliggöra de satta målen inom produktivitet och kvalitet. Det är viktigt att upprätthålla fabrikens nyckeltal (KPI).

Din profil

Vi ser att du har erfarenhet och kunskap av maskinstyrd (CNC/NC) utrustning och automation/PLC. Du känner dig bekväm med att tolka och har förståelse för processparametrar i maskinstyrd utrustning. Du är hemma med automatiserade processer och maskiner och besitter goda kunskaper och förståelse inom området.

För att lyckas med arbetet har du genomfört en teknisk utbildning, alternativt fått motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet.
Du har tidigare arbetat med något styrsystem. Att använda både det svenska- och engelskaspråket i tal och skrift är du bekväm med.

Du är en person som trivs i högt tempo och kan hugga i där det behövs. Det är viktigt för dig att prestera samtidigt som kvalitén inte blir lidande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
För kunds räkning, belägen i Gränna, söker vi nu tekniska operatörer.
Kundföretaget är en ledande global leverantör av elektroniska komponenter.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Varmt Välkommen.

Sista ansökningsdatum är den 4 november men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga