NPB Automation AB · Publicerad Idag 09:12

"Intressant teknik, internationell tillväxt, frihet under ansvar och jättebra kollegor". På det sättet beskriver ingenjörerna på NPB sitt företag.

NPB Automation AB är världsledande i sin bransch och har med högkvalitativa maskiner stora framgångar på marknaden. Under våren har man flyttat in i nya tillbyggnad och har nu allra bästa förutsättningar att möta kundernas ökade efterfrågan och samtidigt erbjuda funktionell, modern och inspirerande arbetsmiljö.

Framtidsplanerna och tillväxttakten är god och vi törs utlova många spännande, tekniskt utmanande och internationella utvecklingsprojekt i affärsområde Industrial Solution . NPB har möjlighet att anpassa arbetsuppgifter utifrån din kompetens och intresseområden och ju mer "senior" du är desto roligare blir det här jobbet.

Du ingår i automationsteamet med ca 10 kollegor och arbetsuppgifterna kommer att vara:
  • Delta i utvecklingsprojekt.
  • Robotprogrammering.
  • Maskinprojektering.
Vi vill att du som söker har arbetat som programmerare, eller industrielektriker/serviceelektriker. Du behöver självklart hög kompetens inom robotprogrammering, felsökning och drifttagning. Skulle du dessutom ha kompetens inom servoteknik, robot-, och/eller HMI-programmering kan tjänstens innehåll bli oerhört intressant.

För att kunna agera i en internationell verksamhet behöver du med lätthet kunna hanterar engelska och svenska.

Som medarbetare uppskattar vi att du är flexibel, bra på samarbete och att du bidrar till god stämning såväl på arbetsplatsen som vid fikabordet. Andra viktiga egenskaper är att du är problemlösare, noggrann, kvalitetsmedveten och att du på ett professionellt och affärsmässigt sätt kan hantera kundrelationer.

Tjänsten innebär förmånen att arbeta med "världen" som arbetsfältet. Du bör därför tycka om och ha möjlighet att resa, då drifttagningar är spridda över hela världen, främst USA och Asien.

Arbetstider: Dagtid.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Placeringsort: Jönköping

Ansökan Tjänsten söker du direkt på www.codeq.se senast 5 okt.

Information Christer Johansson, 0393 - 77 99 95, alt Magnus Ryberg 0370 -123 00.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
NPB konstruerar, utvecklar och tillverkar automationsutrustning till industrin för lockhantering avseende burkrelaterade produkter, med hela världen som marknad.

Företaget har specialistkompetens inom automation och en mångårig kunskap om utveckling och tillverkning av automationsutrustning.

NPBs organisation är kundorienterad och flexibel. Företagets produkter effektiviserar kundens tillverkningsprocesser och minimerar underhållskostnaderna.

NPB Automation AB finns i Jönköping, omsätter ca 250 milj. SEK och har ca 50 anställda. Företaget ingår i XANO-koncernen under affärsområdet Industrial Solutions.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 okt 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga