NPB Automation AB · Publicerad 9 okt 2020

NPB Automation AB är världsledande i sin bransch och har med högkvalitativa maskiner stora framgångar på marknaden. Med flera nytecknade ordrar har vi en mycket kul och intressant tid framför oss och behöver därför än en gång förstärka vårt team med skickliga tekniker och bra arbetskamrater. Vi finns i fräscha tillbyggda lokaler med bästa förutsättningar att möta ökad efterfrågan och samtidigt erbjuda funktionell, modern och inspirerande arbetsmiljö.

Vi söker nu en senior Automationstekniker/-ingenjör och törs utlova många spännande, tekniskt utmanande och internationella utvecklingsprojekt. Till viss del har vi möjlighet att anpassa arbetsuppgifter utifrån din kompetens och intresseområden och ju mer "senior" du är desto roligare blir det här jobbet. Som "automationare" ingår i automationsteamet med ca tio kollegor och arbetsuppgifterna kommer att vara:
  • PLC-programmering
  • Systemansvar för tilldelat projekt.
  • Drifttagning/Testning internt före leverans och hos kund
  • Servoprogrammering
  • Delta i utvecklingsprojekt.
  • Metodutveckling av programmering, simulering och verifiering av programvaror.
Vi tror att du har YH, eller högskola inom automation, eller maskin som är en jättebra bakgrund för tjänsten. Viktigast är dock att du har några års yrkeserfarenhet som programmerare, och/eller industrielektriker/serviceelektriker och därmed god kompetens inom PLC, felsökning och drifttagning av maskinutrustning. Erfarenhet från Allen Bradley är extra meriterande. Ska vi göra önskelistan ännu längre så ser vi gärna att du har kompetens inom servoteknik, robot-, och HMI-programmering .

Du behöver med lätthet hantera svenska och engelska för att kunna agera i en internationell miljö.

Som medarbetare uppskattar vi att du är flexibel, bra på samarbete och att du bidrar till god stämning såväl på arbetsplatsen som vid fikabordet. Andra viktiga egenskaper är att du är problemlösare, noggrann, kvalitetsmedveten och att du på ett professionellt och affärsmässigt sätt kan hantera kundrelationer.

Tjänsten innebär förmånen att arbeta med "världen" som arbetsfältet. Du bör därför tycka om och ha möjlighet att resa, då drifttagningar är spridda över hela världen, främst USA, Sydamerika och Europa.

Arbetstider: Dagtid.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Placeringsort: Jönköping

Ansökan Tjänsten söker du senast 2020.10.25 direkt på www.codeq.se.

Information Christer Johansson, 0393 - 77 99 95, alt Magnus Ryberg 0370 -123 00.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
NPB utvecklar, tillverkar och säljer automationsutrustning för hantering av lock till förpackningsindustrin med hela världen som marknad.

Företaget har specialistkompetens inom automation och en mångårig kunskap om utveckling och tillverkning av automationsutrustning.

NPB:s organisation är kundorienterad och flexibel. Företagets produkter effektiviserar kundens tillverkningsprocesser och minimerar underhållskostnaderna.

NPB Automation AB finns i Jönköping, omsätter ca 300 milj. SEK och har ca 60 anställda. Företaget ingår i XANO-koncernen under affärsområdet Industrial Solutions.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 okt 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga