Nexer AB · Publicerad 6 sept 2021

Vi vill ha dig!

Nexer växer och vi behöver bli fler i vårt team i Jönköping. Eftersom vi söker många olika roller varierar behoven av erfarenhet och kompetens. För alla roller bör du dock ha ett par års yrkeserfarenhet inom din expertis.

Vi söker
  • C#-utvecklare
  • Tekniska projektledare
  • Verksamhetsprojektledare
  • IT-arkitekter
  • Service Managers
  • Testledare
  • Service Owners
Vill du ha oss?

Vår verksamhet i Jönköping präglas av gemenskap, delaktighet och utveckling där du skulle bli en del i ett tajt och hjärtligt gäng. Våra medarbetare karakteriseras av en affärsmässig och kundorienterad inställning med förmåga att snabbt hantera nya förutsättningar och applicera dem i kreativa lösningar.

För oss är viljan att utvecklas lika viktig som erfarenhet och intresse. Vi arbetar ständigt med kompetensutveckling i utmanande uppdrag men också genom utbildningar, interna såväl som externa. Samtidigt får du arbeta med kompetenta och stöttande kollegor där kunskapsdelning och utveckling prioriteras lika mycket som att ha det roligt och trivsamt på jobbet. Vi respekterar varandra och har ett starkt driv att dela vår kompetens och erfarenhet i teamet.

Ansökan

Du är hjärtligt välkommen att skicka din ansökan här nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post men har du frågor om tjänsten eller Nexer är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Petra Sivefäldt på petra.sivefaldt@nexergroup.com.

Vi tar löpande emot ansökningar så vänta inte med att söka!

Om Nexer

Nexer, tidigare Sigma IT, har ambitionen att bli framtidens techbolag. Vi är ett familjeägt och värderingsstyrt företag med ett stort samhällsengagemang, bland annat genom Pink Programming, Star for Life, Mitt Liv och Kodcentrum. Vi leder förändring och strävar hela tiden efter att hitta innovativa och kreativa lösningar för våra kunder och samhället i stort.

På Nexer värdesätter vi kompetensutveckling och erbjuder kurser via Nexer Academy och Pluralsight och ger certifieringsbonusar samt anordnar inspirationsföreläsningar och Meetups. Vår vision Put your heart in it and make it happen genomsyrar hela verksamheten och våra anställda är vår viktigaste nyckel till framgång.

Nexer är en del av Danir-koncernen och har över 1 600 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige och har två gånger utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga