Poolia Ekonomi · Publicerad 9 nov

Till vår kund, ett företag i fastighetsbranschen söker vi nu en ekonom med intresse för finans. Uppdraget är på konsultbasis eller som underkonsult med start omgående och beräknas pågå sex månader framöver. Tjänsten kommer vara på deltid och är beräknat till ungefär 50%. Det finns möjlighet till anställning hos företaget efter denna period för rätt person. Urval och intervjuer sker löpande, skicka gärna din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att vara bland annat: lånehantering och hålla koll på låneavier. Redovisningar till banker och du kommer att arbeta ihop med ekonomichefen i diverse finansfrågor. Dessutom kommer du att vara delaktig i olika projekt och vara behjälplig med företagets redovisning.

Vem vi söker

Vi söker dig med högskoleutbildning inom ekonomi och vi ser gärna att du har flera års erfarenhet inom bank och finans.
Du talar och skriver flytande på svenska och har goda kunskaper i engelska.

Som person är du driven, noggrann och trivs både med att arbeta självständigt men också i grupp.

Konsultrollen

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet