Poolia Ekonomi · Publicerad 13 okt

Nu söker vi en driven ekonomiassistent/administratör till vår kund belägen i centrala Jönköping. Uppdraget är en så kallad "hyr först" där man blir inhyrd i sex månader för att gå över i anställning hos företaget därefter. Tjänsten är på 75% med start omgående. Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

I din roll som ekonomiassistent/administratör kommer dina arbetsuppgifter vara bland annat:
  • löpande bokföring (i Visma) för några av koncernens mindre företag och enklare månadsbokslut.
  • ta hand om formalia avseende inskick till Bolagsverket - protokoll, årsredovisningar, ändringsanmälningar. Man behöver inte ha kunskap om detta innan, men bör gilla ordning och reda eftersom det är många företag att hantera samtidigt.
  • sköta bokningar av resor, konferenser, luncher, event samt skicka inbjudningar till dessa.
  • diverse enklare göromål - ansvar för pentryt, köpa fika och "springa ärenden"
Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som är minst gymnasieekonom med några års erfarenhet inom likande tjänster. Du ska skriva och tala obehindrat på svenska och engelska.

Som person är du prestigelös, villig att lära dig nya saker och serviceminded. Viktigt också att du är en social person som kan ta emot besökare och inte räds telefonkontakt med leverantörer.

Förmåner

Som "hyr-först"-anställd hos Poolia får du under en i förväg bestämd period ta del av alla förmåner som Poolias konsulter får ta del av. Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden.

Efter den i förväg bestämda perioden, och om både uppdragsgivaren och du som kandidat är nöjda, övergår anställning till uppdragsgivaren och du tar därmed del av uppdragsgivarens förmåner.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Kontakt
Mejla Rebecca Frödekrans
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga