Poolia Ekonomi · Publicerad 23 sept

Vi söker just nu duktiga löneadministratörer för kommande intressanta uppdrag hos våra kunder!

Urval sker löpande så tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära registrering och löneadministration. I arbetsuppgifterna ingår också rapportering till myndigheter samt övrig administration i samband med lönehantering. Du kommer att arbeta med både kollektiv- och tjänstemannalöner.

Utbildning/erfarenhet

Du har tidigare erfarenhet av löneadministration. Det är även meriterande om du har kunskaper i flera lönesystem. Du har goda datakunskaper och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är effektiv, serviceinriktad och flexibel. Du arbetar också lika väl självständigt som i team samt har god prioriteringsförmåga.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Rekryteringen hanteras av
Poolia