Poolia Ekonomi · Publicerad Idag 00:00

Till vår kund i centrala Jönköping söker vi nu en erfaren redovisningsekonom för start så snart som möjligt. Uppdraget är på konsultbasis under 6 månader och det finns goda möjligheter till förlängning elller anställning för rätt person.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsansvarig kommer du att ingå i ett team av kunniga och prestigelösa ekonomer som ansvarar för redovisning och koncernrapportering. Du kommer att arbeta med löpande redovisning, månads- och årsbokslut, avstämningar och skattedeklarationer, samt andra på en ekonomiavdelning förekommande arbetsuppgifter.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig med erfarenhet av löpande redovisning, månads- och årsbokslut, momsredovisning och koncernrapportering. Du är en van användare av Excel och tidigare erfarenhet av affärssystemet Navision är meriterande. Du har goda kunskaper i tal och skrift i svenska språket.

Erfarenhet av liknande arbete är viktigare än rätt utbildning. Som person är du jordnära och flexibel och har ett genuint intresse för ekonomi.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Rekryteringen hanteras av
Poolia