Poolia Engineering · Publicerad 23 sept

Vi söker en serviceinriktad projektledare till en av våra kunder för ett uppdrag med start omgående. Uppdraget är på konsultbasis, heltid. För rätt person kan inhyrningen övergå till en anställning hos kunden. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att vara spindeln i nätet vilket bland annat innebär kontakt med alla affärsytor såväl interna som externa. Du arbetar både som huvudprojektledare men även som serviceledare vilket ger dig en betydande roll med stort ansvar. Du kommer att arbeta med ansvar för egna projekt och områden. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ta hand om förfrågningar från kund, leda andra medarbetare i projekt och belägga konsulter med arbete, upphandlingar samt affärsrelaterade kontakter med kunder.
Resor kan förekomma i tjänsten då företagets kunder finns i hela Sverige.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har tidigare 3-5 års erfarenhet av projektledning, gärna teknisk projektledning. Erfarenhet från elnät, energi eller motsvarande är meriterande. Du har en IT-teknisk förståelse samt processförståelse då man arbetar med system som stödjer kundens proccesser. Vidare har du ett affärsmässigt intresse och trivs med aktiv kundkontakt. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi värdesätter nyfikenhet, att du är självgående, engagerad, driven och ansvarstagande och resultatfokuserad.

Förmåner

Som "hyr-först"-anställd hos Poolia får du under en i förväg bestämd period ta del av alla förmåner som Poolias konsulter får ta del av. Din anställning hos Poolia omfattas av gällande kollektivavtal mellan Bemanningsföretagen och Unionen och Akademikerförbunden.

Efter den i förväg bestämda perioden, och om både uppdragsgivaren och du som kandidat är nöjda, övergår anställning till uppdragsgivaren och du tar därmed del av uppdragsgivarens förmåner.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som är ingenjör eller har en teknisk bakgrund. Våra uppdragsgivare finns inom miljö-, energi-, skogs-, fordons-, läkemedels-, livsmedels-, process- och produktionsindustrin. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Vi förenar människor och teknik!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga