Poolia IT · Publicerad 5 juli

Vi söker nu två Support- och Arbetsplatstekniker till vår kund i centrala Jönköping. Uppdragen är på konsultbasis med önskad start i månadsskiftet av augusti/september och pågår till 2018-12-31. Urval i processen sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som support- och arbetsplatstekniker arbetar du under kontorstid med installationer, problemlösning, felavhjälpning och support på plats hos användaren men också via Helpdesk.
I Helpdesk möter du användarna då de besöker Helpdesk, via telefon, via ärendehanterings-systemet eller via distansuppkoppling mot användarens utrustning. Arbetet är uppdragsstyrt och baserat på ITIL-anpassade processer.

Vem vi söker

Vi söker dig som har teoretisk kompetens genom minst tvåårig högskoleutbildning inom IT-området eller genom att du skaffat dig motsvarande kompetens på annat sätt. Du har också praktisk erfarenhet av att arbeta med support av arbetsplatsutrustning på plats hos användaren eller av att ge användarsupport via Helpdesk.
Vi tror att du, gärna med erfarenhet från större nätverk, har god IT-teknisk kunskap och förståelse för ett företags IT-miljö, Microsofts produkter och tjänster samt allmänna kontorsapplikationer. Din största tillgång ligger dock inte i att hantera maskiner utan i att hantera människor och ge service. Du har goda kunskaper i tal och skrift på såväl svenska som engelska.
Utöver att du har lätt för att umgås och samarbeta med andra ska du kunna hantera kundrelationer och ha förståelse för användarnas situation.
Som person du är pedagogisk, att du har god förmåga att dokumentera och hålla ordning och reda och att du trivs med en varierande arbetsbelastning.

Konsultrollen

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 juli
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga