Poolia IT · Publicerad 17 okt

Vi söker en SharePoint analytiker till en av våra kunder. Företaget erbjuder arbete i en internationell miljö där du får varierande och utmanande arbetsuppgifter. Urval kommer att ske löpande så tveka inte, ansök redan idag!

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du att arbeta med projektledning, samordning och support. Ditt huvudsakliga fokusområde är SharePoint men du kommer även att arbeta i andra system. Du ansvarar för att planera och samordna projekt relaterade till SharePoint och driver arbetet med att införa systemet och anpassa strukturen för företaget. Det innebär bland annat att du arbetar med att samordna migrationen med den övriga europeiska verksamheten, optimera processer och att ta fram en SharePoint-struktur som fungerar för hela den europeiska organisationen. Du samordnar utveckling och stöd med företagets interna och externa resurser.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att arbeta med MS Sharepoint och andra MS verktyg. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med off-shore utveckling. Du har mycket god förmåga och erfarenhet av att samordna och leda projekt, därmed även förmåga att förstå, fånga och dokumentera affärsbehov. Arbetet kräver god kommunikationsförmåga i engelska både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter drivkraft och ansvarstagande samt att du är lösningsorienterad. Har du även tidigare arbetat med CMS och dokumentation för ISO-certifierade organisationer samt behärskar tyska eller spanska ser vi det som meriterande för tjänsten.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga