Poolia Kontor · Publicerad 27 sept

Till en av våra kunder söker vi nu en noggrann och serviceinriktad orderhanterare. Uppdraget är ett föräldravikariat på minst ett år och önskad start är 1 november. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan idag.

Arbetsuppgifter

Som orderhanterare kommer du bland annat att arbeta med orderläggning samt bevakning och korrigering. Rollen innebär även att säkerställa att rätt volymer köps in och levereras. Arbetsuppgifterna innebär mycket kontakter internt men även extern, så det är viktigt att du är kommunikativ och serviceinriktad.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och mycket god datavana, framförallt i Excel. Erfarenhet från SAP är meriterande. Svenska i tal och skrift är ett krav. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi värdesätter att du är noggrann, driven, strukturerad och kreativ.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Rekryteringen hanteras av
Poolia