Teamolmed AB · Publicerad 8 okt 2020

Vill du hjälpa människor till ett rörligare liv?

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio landsting och med över 350 anställda. Vi jobbar för att hjälpa fler människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Detta gör vi samtidigt som vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed driver också butikskedjorna TeamOlmed Butik med inriktning mot egenvård. De stora produktgrupperna är skor, inlägg och enklare hjälpmedel. TeamOlmed ägs till 100% av Össur. Össur är ett isländskt företag med global verksamhet och är tillverkare av ortopedtekniska produkter.


I Jönköpings län är vi idag verksamma på samtliga tre sjukhus: Höglandssjukhuset i Eksjö, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping samt Värnamo sjukhus. Genom vårt avtal med Region Jönköpings län förser vi regionen med ortopedtekniska hjälpmedel. Vi söker nu en Leg. Ortopedingenjör till kliniken i Jönköping som i dagsläget består av cirka 30 medarbetare. Vi bedriver även butiksverksamhet och är en av TeamOlmeds största kliniker i landet.

Dina arbetsuppgifter
I ditt arbete som Ortopedingenjör kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att bemöta och hjälpa patienter och kunder med att förse dem med ortopedtekniska hjälpmedel. Du kommer att jobba med ortospatienter i alla åldrar. För att anpassa och förskriva hjälpmedel kommer du att använda moderna och digitala arbetssätt. Vi arbetar löpande med att utveckla vår verksamhet, det kan vara allt från vårt sortiment till att förbättra våra processer, vilket du också kommer att vara delaktig i.

Bakgrund/Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad Ortopedingenjör. Du har god datorvana och behärskar svenska flytande i tal och skrift. Erfarenhet av att arbeta kliniskt som Leg. Ortopedingenjör, gärna med inriktning mot ortoser, ser vi som meriterande.

Som person ser vi gärna att du är kommunikativ, serviceinriktad och flexibel. Vi ser också gärna att du är självgående, engagerad och skicklig i ditt arbete. För att trivas hos TeamOlmed är det viktigt att du tycker om samarbete, variation, har ett intresse för digital teknik och gillar att arbeta i en miljö som är i ständig utveckling. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och dina egenskaper.

Vi erbjuder
Som Leg. Ortopedingenjör kommer du att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Vi på TeamOlmed använder oss till stor del av digitala arbetssätt i vårt kliniska arbete och vi erbjuder kontinuerlig utbildning och personlig utveckling. TeamOlmed har bland annat ett utvecklingsprogram för nyutexaminerade Ortopedingenjörer. Du kommer att ha ett omväxlande och meningsfullt arbete som Leg. Ortopedingenjör - i slutändan hjälper du människor till ett rörligare liv!

Anställningen
Heltid, tillsvidare. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. TeamOlmed har kollektivavtal.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Klinisk Chef Fabian Rosén på 073-802 27 10 eller frosen@teamolmed.se

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via Össurs hemsida, vänligen klicka på länken för att komma vidare:

https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/OssurCareersGlobal/job/Jnkping-A6-SE-TeamOlmed/Leg-Ortopedingenj%C3%B6r-till-TeamOlmed-i-J%C3%B6nk%C3%B6ping_REQ-1392

Sista ansökningsdag är 2020-11-02. Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
2 nov 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård

Inga fler liknande jobb tillgängliga