Assemblin · Publicerad 20 aug 2021

Som projektledare inom entreprenad på Assemblin Ventilation i Kalmar leder du installationsprojekt från start till mål. Vi tillhandahåller ett komplett erbjudande av entreprenader, konstruktion, service och underhåll inom ventilation. Vill du vara med och bidra till företagets utveckling och framgång?

Dina arbetsuppgifter:
 • Med frihet under eget ansvar agerar du som "spindeln i nätet" i projekten.
 • Leda, fördela och följa upp arbetsuppgifterna i projekt från start till mål och överlämning till våra kunder som är byggbolag, kommuner och regioner.
 • Ansvara för att projektens kalkyl och tidsplan följs genom kontroll, uppföljning och prognoser.
 • Hålla/delta i installations-, bygg- och ekonomimöten. För kalkylering, projektering, konstruktion och ekonomi finns det stödresurser.
 • Ha ett nära samarbete med filialchefen för att utveckla businessen i Kalmar län. Möjlighet finns att utvecklas till chef med personalansvar.
 • Ansvara för kvalitets- och arbetsmiljöplaner.
 • Rapportera till filialchefen.
Din bakgrund/personlighet:
 • Du är en erfaren projektledare och du kan komma från installations-, bygg-, fastighetsbolag eller konsultbranschen. Kunskaper inom ventilation är en fördel men inget krav.
 • Att leda och fördela uppgifter med ett tydligt ledarskap med fokus på kund, ekonomi och att hålla tidsplaner är något du brinner för och gör dig framgångsrik.
 • Du drivs av att skapa nya affärsrelationer.
 • Kunskaper i entreprenadjuridik är meriterande.
 • Är du affärsmässig, resultatinriktad, strukturerad, självgående och noggrann är du rätt person för jobbet.
 • Goda kunskaper i svenska och B-körkort är ett krav.
Vi erbjuder:
 • Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi värnar om personalens hälsa, säkerhet och medarbetarutveckling. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget. Vill du vara med och bidra till företagets utveckling och framgång?
 • Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor.
Ansökan och kontaktperson:
I denna rekrytering samarbetar vi med Marie Eriksson på RekryteringsMäklaren. Har du några frågor är du välkommen att ringa Marie på 070-471 12 94 alt maila till marie@rekryteringsmaklaren.se.

Du mailar din CV och ansökan till marie@rekryteringsmaklaren.se.

Välkommen att söka! Urval sker löpande.

Sökord: projektledare, projektör, installationssamordnare, entreprenadingenjör, kalkylator, kalkylerare, arbetsledare, arbetschef, konsult, avdelningschef, filialchef, ledande montör, entreprenad, ventilation, värme, kyla, styr och regler, el, elinstallation, elteknik, bygg, industri
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Assemblin Ventilation har erfarenhet och kunskap att ta riktigt stora komplexa projekt som arenor, sjukhus, infrastruktur, shoppingcenter, industrier mm. Vi har även en stor serviceverksamhet där vi täcker in allt från filterbyte till energioptimeringar.

Varje uppdrag är unikt och varje lösning är unik. Vi är organiserade så att vi är med hela vägen - från konstruktion till service och underhåll. Vi finns på ca 20 orter i Sverige, omsätter 1,4 miljarder kronor och är ungefär 600 anställda.

Assemblinkoncernen är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet, ventilation och automation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier. Vår styrka är att vi kombinerar det lokala företagets personliga närvaro med den multidisciplinära koncernens styrka. Vår omsättning är 10 miljarder kronor.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga