Teamolmed AB · Publicerad 11 okt 2021

TeamOlmed är ett av Sveriges största ortopedtekniska företag med verksamhet i nio regioner och med över 400 anställda. Vi på TeamOlmed har som vision att vara det främsta ortopedtekniska bolaget med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. Vårat fokus och det vi arbetar med är att hjälpa människor till ett rörligare och bättre liv genom att tillverka, anpassa och förse patienter med ortopedtekniska hjälpmedel. Vår ambition är att resultatet ska överträffa våra offentliga och privata uppdrags-givares högt ställda krav; vi erbjuder en hög tillgänglighet, ett evidensbaserat arbetssätt och ett omsorgsfullt bemötande. TeamOlmed ägs av det isländska företaget Össur, ett globalt framgångsrikt företag med tillverkning av ortopedtekniska produkter.

Vi söker nu en administratör/sömmerska till vår klinik i Kalmar. Sammanlagt är vi 20 anställda i länet varav 13 anställda i Kalmar som genom vårt avtal med Region Kalmar län förser regionen med ortopedteknisk vård. Vi erbjuder även fotanalyser, skor, inlägg och ortoser, till den privata sektorn via vår butik.

Dina arbetsuppgifter
Som administratör/sömmerska kommer du att ha varierande och koordinerande arbetsuppgifter. En del av roll innefattar arbete som sömmerska av tygkorsetter och gördlar. Resterande kommer att innefatta administrativt arbete såsom registrera och besvara remisser, tidsboka och administrera besök, svara på samtal och självständigt hantera och vara rådgivande i frågor som kommer i samband med samtalen. Du kommer även att arbeta i butiken och ingå i teamet som ansvarar för försäljning av ortopedtekniska hjälpmedel och skor mot våra kunder. Arbetet innebär både att arbeta självständigt men också i team.

Vem vi söker
Vi söker dig som har avklarad eftergymnasial utbildning inom hälso & sjukvård och något års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Du har god vana av serviceyrket, exempelvis genom receptions- och telefonarbete och journalföring. Du har mycket god datorvana, behärskar svenska flytande i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska. Det är meriterande ifall du har erfarenhet av ortopedtekniska branschen sedan tidigare. Har du ett intresse för att arbeta med symaskin så är det ett extra stort plus.

Som person ser vi gärna att du är serviceminded, lösningsorienterad, kommunikativ, ansvarstagande och flexibel. Du trivs i att arbeta självständigt såväl som i team och känner dig bekväm i att arbeta i en miljö med högt tempo och snabba förändringar. Du har mycket god förmåga att hålla ordning & reda samt prioritera dina arbetsuppgifter. Har du dessutom ett intresse för klinisk verksamhet och medicinska diagnoser är det ett stort plus.

Vi erbjuder
Som administratör/sömmerska hos TeamOlmed kommer du att arbeta i en värderingsstyrd verksamhet som kännetecknas av högt engagemang och fokus på att hjälpa människor genom att ge bästa möjliga service. Du kommer att arbeta på en dynamisk arbetsplats tillsammans med ett gäng kunniga och engagerade kollegor som gillar att ha kul på jobbet. Du kommer att ha ett koordinerande, varierande och givande arbete som administratör/sömmerska - i slutändan hjälper du människor till ett rörligare liv!

Anställningen
Heltid, tillsvidare. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Placering kliniken i Kalmar. TeamOlmed har kollektivavtal.

Ansökan
Vi tar emot ansökningar via Össurs hemsida, vänligen klicka på länken och följ instruktionerna: https://ossur.wd3.myworkdayjobs.com/OssurCareersGlobal/job/Kalmar-SE-TeamOlmed/Administratr-Smmerska-TeamOlmed-Kalmar_REQ-1811

Om du redan är anställd hos TeamOlmed ber vi dig att ansöka internt via Workday. Du hittar jobbet genom att logga in i Workday och klicka på ikonen "Karriär".

Sista ansökningsdag är 2021-11-04. Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
4 nov 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård

Inga fler liknande jobb tillgängliga