Försvarsmakten · Publicerad 30 sept

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som verksamhetsutvecklare på Försvarsmaktens Överlevnadsskola jobbar du huvudsakligen med att stötta skolans ledning med ekonomisk planering, uppföljning och inköp. Viss lönehandläggning förekommer. Kursadministration och arkivtjänst är också uppgifter för verksamhetsutvecklaren.

Du kommer även att jobba med att förbereda inför, serva under och efterbereda i samband med skolans olika kurser.

Grundläggande krav
 • Svensk medborgare
 • Godkänd säkerhetsprövning
 • Körkort B
 • Utbildning inom administration eller erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig
Meriterande kvalifikationer
 • Vana att budgetera och genomföra ekonomisk uppföljning samt inköp
 • Vana av lönehandläggning
 • Kunskaper inom system PRIO
 • Vana av personaladministration
 • Språkkunskaper förutom svenska och engelska
 • Förarbevis personbil och minibuss
 • Goda kunskaper om Försvarsmakten
 • Grundläggande militär utbildning eller kombattantutbildning
 • God fysisk kondition
Personliga egenskaper

Du utför dina arbetsuppgifter på ett noggrant sätt, men har även förmåga att vara flexibel. Har god skicklighet i att formulera dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Det är viktigt att du som verksamhetsutvecklare har en god sammarbetsförmåga och har lätt för att möta olika typer av människor. Vi ser dig som självgående och drivande, men har även lätt för att arbeta i grupp.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Anställningen inleds med en provanställning på 6 månader som sedan övergår i en tillsvidareanställning. Har du dock varit anställd i Försvarsmakten i mer än 6 månader stryks provanställningen.

Befattningen är placerad vid Försvarsmaktens Överlevnadsskola, på Livregementets Husarer K 3.

Tillträde 2017-02-01.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta skolchef Jonas Månsson tfn 0505-451000 eller HR generalist Sofia Borg tfn 0505-451000.

Fackliga kontaktpersoner K 3

Officersförbundet, Mats Jansson, 0505-451000

SEKO, Kenny Hägg, 0505-451000

OFR/S, Britt-Marie Johansson, 0505-451000

Ansökan bör kompletteras med
 • Intyg/betyg från genomförda utbildningar
 • Intyg/betyg från tidigare arbetsplatser/tjänstgöringar
 • Annan dokumentation som bedöms vara av vikt
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Livregementets husarer, K 3, har lätta, snabba och slagkraftiga förband samt en lång erfarenhet inom underrättelseområdet. K 3 utbildar en lätt bataljon och en underrättelsebataljon. Den lätta bataljonen är ett snabbinsatsförband med hög rörlighet som ska kunna vara först på plats vid en insats. Underrättelsebataljonen levererar underrättelser med stöd av avancerad teknik, förband på marken och obemannade luftfarkoster, UAV. Vid K 3 finns dessutom Försvarsmaktens överlevnadsskola, FÖS, samt Örebro/Värmlandsgruppen som ansvarar för utbildning av hemvärnsförband i Örebro och Värmlands län.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund där såväl professionell utveckling som personlig hälsa ryms. Vi erbjuder många interna karriärmöjligheter, friskvårdsmöjligheter och en bra balans mellan arbete och privat. Öppenhet, resultat och ansvar är våra ledord.

Försvarsmakten vill ta tillvara de kvaliteter som en mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Läs mer på www.forsvarsmakten.se

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga