FMV · Publicerad 9 feb

Är du utbildad elinstallatör med några års erfarenhet? Har du kunskaper inom teknik och datakommunikation och erfarenhet från Försvarsmakten? Har du lätt för att fokusera på rätt saker och anpassa dig till ändrade omständigheter? Då är detta en spännande utmaning för dig!


Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Test och Evaluering (T&E) är en sammanhållen enhet med särskilt resultatansvar inom FMV. T&Es verksamhet omfattar en leverantörsoberoende validering och verifiering av de produkter FMV levererar till Försvarsmakten samt tester och provning av produkter och tjänster som levereras till externa kunder i Sverige och internationellt. Verksamheten genomförs vid provplatser lokaliserade i Vidsel, Karlsborg, Skövde, Linköping, Karlskrona och Enköping.

T&E Mark genomför olika typer av avancerad provningsverksamhet för markstridsförbandens behov och T&E Mark Tekniska Enhet i Karlsborg ansvarar för att säkerställa att de krav som ställs på de vapen, ammunition och skydd som ska levereras till Försvarsmakten uppfylls. Här planeras och genomförs provverksamhet främst inom projekt där tekniska mätsystem är efterfrågade.

Ditt arbete som elektriker
Målsättningen med ditt arbete som elektriker är att möjliggöra enhetens verksamhet genom att säkerställa att elinstallationer och utrustning är funktionsdugliga och uppfyller rådande förordningar och lagkrav.

Som elektriker är du ansvarig för att planera och genomföra installationer, reparationer och felsökning av tillfälliga och permanenta el-anläggningar. Du är även ansvarig för kontroller och kalibrering av övrig el-utrustning som används vid provverksamhet.

Du leder och följer upp elsäkerhetsarbetet vid enheten. Då T&E Mark bedriver verksamhet på flera orter är resor en del av arbetet.

Våra förväntningar på dig
Du är utbildad till auktoriserad elinstallatör AL och har dokumenterad arbetslivserfarenhet som elinstallatör. Vidare har du grundläggande kunskaper inom el, teknik och datakommunikation och kunskaper i MS-Officepaket, främst Word/Excel och Powerpoint. Det är en fördel om du har erfarenhet från Försvarsmakten främst inom el och kommunikationssystem.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift. Du tar ansvar för din uppgift, sätter upp och håller tidsramar samtidigt som du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Att behålla ett realistiskt perspektiv på situationer och fokusera på rätt saker faller sig naturligt för dig. Vidare arbetar du bra med andra människor och är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Du är svensk medborgare.

Du innehar B-körkort.
Hälsoundersökning kommer att genomföras inför eventuell anställning.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida http://fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/ genom att skicka in din ansökan med CV och betyg. Våra fackliga företrädare är Peter Andersson - SEKO, Lars Emilsson OFR-S, Stefan Hållander-SACO och Peter Wallgren OFR-O. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV:s Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta Michael Ledenius på telefon 08-782 4000.

Sista ansökningsdag är 2018-03-01.

Varmt välkommen med din ansökan!

FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Läs mer på www.fmv.se
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
Försvarets materielverk, FMV hjälper till att försvara Sverige. FMV är en civil myndighet och vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik - när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 mars
Ort
Karlsborg
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Elektriker

Inga fler liknande jobb tillgängliga