Sigma Technology Systems AB · Publicerad 24 maj 2021

JOB DESCRIPTION

Är du redo förnyautmaningar? Just nu har vi på Sigma Technology möjligheterför dig som vill arbeta med C#-utveckling. Du kommerattjobba i ett tight team tillsammans med grymmamedarbetaresomallabrinnerförutveckling – och somgillaratt ha kul på jobbet! På Sigma har vi en stark sammanhållning och harintebararoligttillsammans på arbetet, utanäven på fritiden. Vi lovaratt du kommeratttrivas hos oss och att du snabbtkommerattkänna dig som en i gänget!

BASIC QUALIFICATIONS

Förattpassa i rollensom Senior C#.NET utvecklare hos osstror vi att du hararbetatminst 7 år och har en viljaattlära dig nyaramverk och verktyg. Du hararbetat med helastackenifråndatabas till gränssnittsprogrammering med fokus på C# (.NET). Vi sergärnaatt du ävenharpraktiskerfarenhet av arbete med molntjänster, CI/CD, TDD och DevOps. Skicka in din ansökanidag och ta chansenattbli en del av oss!

Vi tror att du har:
  • C#
  • .NET i Windowsmiljö (Visual Studio)
  • GIT
  • Azure DevOps
  • SQL
CONTACT

Kontakt

För mer information vänligen kontakta

Simon Sönnby,
  • 46 721506320
simon.sonnby@sigmatechnology.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
ENGINEERING THE DIGITAL REVOLUTION

Sigma Technology is part of Sigma and is a global supplier of product information, software & embedded design, and offshore development. We are experts with a passion for technology and information. We take pride in delivering quality and constantly improving our deliveries.

Sigma is owned by Danir AB and has about 3,600 employees in nine countries.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 juli 2021
Ort
Karlshamn
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga