Cell Impact · Publicerad 19 juli 2021

Vi utökar teamet och söker dig som vill vara med på en tillväxtresa utöver det vanliga på ett av Sveriges mest intressanta techbolag!

Om rollen
I rollen som Customer Program Coordinator kommer du tillsammans med Customer Program Supervisor och flera funktioner i företaget jobba med stora och komplexa kundförfrågningar och realisera Cell Impacts kunderbjudande – från ax till limpa.

Rollen genomsyras av mycket problemlösning och du förväntas arbeta både självständigt och i team för att tillfredställa kundernas behov. Du kommer att lämna ett bidrag till Cell Impacts tillväxt!

Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Karlskoga.

Om dig
Du arbetar i industrin och har en teknisk utbildning och erfarenhet av att jobba nära kunder för att realisera en produkt och tillverkning. Erfarenhet från produktionsberedning eller kontraktstillverkning ser vi som en bra bakgrund. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i tal och skrift. Du är en lugn person men har energi och initiativkraft. Du har förmågan att koordinera eller projektleda inom ramen för kundprojekt. Med tålamod och noggrannhet kan du analysera problemställningar och bidra till bästa möjliga lösning på både tekniska och tidsmässiga utmaningar.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett jobb i ett tillväxtföretag med stora ambitioner där en organisation med mycket energi och dynamik gör en grönare framtid möjlig med Cell Impacts teknik och kunnande. Genom ditt eget engagemang och bidrag har du möjligheter att påverka resultatet i kundprojekt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Cell Impact är ett innovationsföretag med målet att med Cell Impact FormingTM revolutionera tillverkningen av de många flödesplattor som sitter i bränsleceller som driver fordon eller data center - med noll utsläpp - och elektrolysörer som framställer världens viktigaste energislag - grön vätgas.

Cell Impacts teknologi gör detta möjligt. Vi som arbetar på Cell Impact är människor som förverkligar den gröna omställningen – här och nu!

Om processen
I den här processen samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070 594 72 77 eller Sofie Gustavsson på 070 291 78 83.

Välkommen med din ansökan senast 22 augusti.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 aug 2021
Ort
Karlskoga
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga