Cell Impact · Publicerad 16 juli 2021

Är du en erfaren kvalitetstekniker som har intresse i att förbättra arbetssätt? Vill du jobba med spännande produkter som bidrar till en grönare värld? Då kan rollen som kvalitetstekniker hos oss vara din nästa utmaning!

Om tjänsten
Som kvalitetstekniker hos oss kommer du vara en viktig del i vårt arbete med att kvalitetssäkra vår verksamhet. Du kommer främst vara delaktig i att ta fram nya arbetssätt och ny utrustning för att verifiera och kvalitetssäkra både befintliga och nya artiklar. Du kommer även utföra mätningar och övervaka produktkvalitet baserat på kundkrav, produktdefinition och interna instruktioner.

Du arbetar med att ständigt förbättra, skapa och utveckla processer, rutiner och instruktioner som är kopplade till kvalitetsområdet. Som kvalitetstekniker stöttar du övriga funktioner inom vår produktion och kommer bland annat att jobba nära våra produktionstekniker för att på så vis följa upp pågående kvalitetsärenden.

Tjänsten är placerad i Karlskoga.

Om dig
Som person tror vi att du är strukturerad, noggrann och har ett öga för detaljer. Du har en god analyseringsförmåga, är lösningsfokuserad och har ett intresse för ny teknik. Du behöver kunna jobba både självständigt och i grupp då du förväntas ha ett gott samarbete med verksamhetens samtliga medarbetare.

Vi ser att du har en teknisk utbildning inom maskin- och/eller produktionsteknik, eller motsvarande. Vi önskar även att du har erfarenhet av kvalitets- eller mättekniskt arbete inom produktion och industri.

Du har kunskap och erfarenhet inom mätmetoder och statistik och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av CAD och CAM.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Om Processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Gustavsson på 070 291 78 83 eller Bengt Libäck på 070 594 72 77.

Vi ser fram emot din ansökan senast 15 augusti.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Cell Impact är ett mekaniskt innovationsföretag med målet att revolutionera masstillverkningen av de många flödesplattor som sitter i framtidens bränsleceller. Genom att driva fordon på vätgas, istället för fossila bränslen, slipper man alla avgaser och får endast rent vatten ur avgasröret.

För att lyckas med detta har vi utvecklat en helt egen och unik metod för serieproduktion som rönt ett stort intresse från kunder världen över. Vi som arbetar här är nyfikna ingenjörer, entreprenörer och produktmänniskor som brinner för att kunna överlämna en renare värld till kommande generationer.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 aug 2021
Ort
Karlskoga
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga