EURENCO Bofors AB · Publicerad 30 mars 2021

Eurenco Bofors AB i Karlskoga utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både civil och militär marknad. Bolagets kunder finns spridda i hela världen, med fokus på Europa och USA. I Karlskoga jobbar ca 290 personer.

Vill du arbeta med Operational Excellence inom i en global koncern som befinner sig i en mycket stark tillväxtfas? På uppdrag av Eurenco söker AxÖ Consulting en förbättringsledare till siten i Karlskoga. Det här är en tjänst för dig som lockas av att arbeta med värderingar och tänkesätt vad gäller LEAN-arbete tillika utveckling och förbättring av processer och arbetssätt. Det får du möjlighet att göra i en internationell miljö i ett bolag med en stark lokal förankring.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Som förbättringsledare kommer du att arbeta främst med produktkvalitet och produktivitetshöjande insatser. Din yttersta målsättning är att vidareutveckla ett värderingsstyrt arbetssätt, attityder, tankesätt, metoder och verktyg mot Operational Excellence. Du är en ambassadör för frågor rörande förbättringsarbete på siten och samverkar med Eurenco på koncernnivå gällande dessa frågeställningar. Du kommer att vara drivande i att företaget uppnår sina övergripande målsättningar genom smartare och effektivare processer, rutiner, verktyg och arbetssätt. I din roll coachar och stöttar du även bolagets chefer i deras dagliga arbete inom ständiga förbättringar. Du rapporterar till VD.

Vem är du?

Vi ser att du som söker har goda kunskaper inom strukturerat förbättringsarbete, Six Sigma metodik, eller liknande kunskaper inom LEAN-området samt innehar erfarenhet kring arbete med PDCA. Vi tror vi att du har flerårig erfarenhet av att arbeta inom producerande industri, gärna med några år i ledande befattning. I grunden har du akademisk examen, företrädelsevis med teknisk inriktning.

Som person är du driven, självgående och coachande i ditt sätt att vara men också mycket hjälpsam. Du har lätt för att förstå sammanhang och se samband samt att dra slutsatser utifrån dessa. Du är också innovativ och har lätt för att komma med förslag och att sjösätta nya idéer. Vidare är du kommunikativ, pedagogisk samt uppvisar stort tålamod och uthållighet i ditt arbete. Du trivs med att vara i hetluften och känner tillfredställelse i att få saker gjort.

Utöver detta har du god förmåga att läsa, skriva och tala svenska samt engelska då det senare är koncernspråk inom Eurenco.

Om Eurenco

Eurenco Bofors AB ingår i en världsomspännande koncern med huvudkontor i Frankrike. Koncernen har ca 900 medarbetare och verksamhet i Frankrike, Belgien och Sverige. Koncernspråket är engelska.

EURENCO Bofors AB i Karlskoga har ca 290 anställda och utvecklar och tillverkar krut och sprängämnen för både civil och militär marknad. Våra kunder finns spridda i hela världen, med fokus på Europa och USA. Bolaget är nu inne i en tillväxtfas och har en stark position på marknaden. Läs mer på www.eurenco.com

Ansökan och information

I den här rekryteringen har Eurenco valt att samarbeta med AxÖ Consulting. För frågor gällande tjänsten var vänlig kontakta, Tobias Björk tel. +46 70 977 51 00 alt via mail, tobias.bjork@axoconsulting.se. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt!

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
18 apr 2021
Ort
Karlskoga
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga